Přejít na obsah

Jindráš

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

632 zobrazení profilu

Oznámení Jindráš

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ty brzdový světla je jen příklad. To samý to udělá při rozsvícení potkávaček nebo zapnutí čehokoliv jiného včetně použití serva při otočení volantem.
  2. Nejde ani o ABS ani oni o posilovač. Jde o to, že se rozsvítí brzdová světla a i to stačí k tomu, aby se otáčky snížili na tolik, že má motor snahu chcípnout. Možnost bez řemenu a i bez kabelu k alternátoru už jsem zkoušel... to se otáčky ani nehnou a můžu zapnout vše co jde včetně topení na 4. Alternátor už mi tam taky vyměnili za novej nebo repasovanej, zkoušel jsem i 100% funkční, půjčenej z jiný Fabie a pořád ten samý problém.
  3. Tak závada je odstraněna... vyměněn palivový filtr i s regulátorem tlaku, ale nic se nezměnilo.
  4. Zdravím, mám problém s s Fabií 1.2 40Kw. Auto jede naprosto normálně a ani se samotným volnoběhem není problém až do chvíle, dokud není zatížen alternátor. Stačí třeba šlápnout na brzdu na křižovatce nebo zatočit volantem a otáčky zakolísají tak, že motor chcípne. Není to vždy, ale je to dost časté. Tlaky ve válcích jsou v pořádku. Svíčky nové, klapka už je také nová a nastavená a je to stále to samé. Diagnostika hlásí jen nějaký nepořádek s mícháním směsi na prvním válci, ale to mi v servisu říkali už dávno před tím, než vznikl tento problém. Setkal se s takovým problémem už někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...