Přejít na obsah

P_Cherry

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem P_Cherry

  1. Ahoj, sháním levé zadní 5JJ945095A Díky Petr
  2. Právě že ten vylomenej kousek nemám (navíc byl roztříštěnej). Pokud bych sehnal na vrakáči/bazaru zatmavené světlo na Rapida Monte Carlo za tisícovku budu o tom uvažovat. Zatím zkouším nějakou alternativu k té izolepě:)
  3. Ahoj, podařilo se mi světlem opřít o zídku a prorazit kus toho červeného plexi. Samostatně jen ta umělá vnější část asi koupit nejde a celé nové zatmavené světlo (2-3 tis.) se mi kvůli tomu zatím měnit nechce. Nevíte jak se to dá řešit? Kromě izolepy:) nebo tavící pistole, viděl jsem i nějaké návody s vyřezáváním a lepením z jiného světla... Díky za tipy Petr
  4. To si myslím, že není, pač posilovač je ,,Power steering default mode'' ,,Torque limiter interaction'' je něco spíš něco jako omezovač kroutícího momentu.
  5. Ahoj, zkoušel jste někdo nastavit ,,Torque limiter interaction” z Medium na Disabled (vypnout)? Zdá se mi, že to pak zabírá trochu lépe odspodu a není tak znát nástup výkonu/kopanec při překročení 2000 otáček (turbo efekt). Nadruhou stranu proč by ten omezovč krouťáku takhle ve fabrice nastavovali? Jakej je rozdíl u ,,Throttle response behavior" mezi nastavením ,,Graduall controlled by Time'' a ,,Direct by Threshold''? Dík za poznatky Petr
  6. Viděl jste tam někdo změnu posilovače řízení na Sport? Nebo to jde jen přes VCDS? Rapid Monte Carlo MY2017, vyroben 06/2016
  7. Ahoj, v menu Other verze 3.5-beta 13 nevidím pro své auto Hill Assist ani nastavení posilovače. Příliš nové auto? Vyrobeno 06/16 MY17? Mohu s verzí z uloz.to poslat Debug nebo by to mohl být problém? P.
  8. Sorry, jasný, dal jsem to sem, protože původně jsem si nebyl jistý zda je to adapterem, Caristou, iPhonem nebo mnou:) Pokud může někdo přesunout?
  9. Tak je to asi jasný, zkusil jsem to ještě propojit s Androidem a projel Identifierem. Sorry, ten link jsem dal špatně, koupil jsem tohle. Verze 1.5 za cca 8$ stejně je to naprd (viz. obrázek). https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-ELM327-Wifi-Scanner-Auto-OBD2-Diagnostic-Tool-ELM-327-WIFI-OBDII-Scanner-V-1/32775581325.html Petr
  10. Ahoj, včera mi přišel tento adaptér (WIFI verze protože mám iPhone) https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-ELM327-Wifi-Scanner-Auto-OBD2-Diagnostic-Tool-ELM-327-WIFI-OBDII-Scanner-V-1/32775581325.html Jelikož pro iOS není aplikace IDENTIFIER, zkusil jsem aplikaci ELM WIFI která ukázala verzi 1.5 Nicméně Carista 3.5 beta pro iOS se při načítání Diagnostiky zasekne na 25% a při pokusu o Customizaci stále ukazuje 0%. Zkoušel jsem jen na Škodě Rapid MY2017 Monte Carlo (červen 2016). Znamená to, že je adaptér taky naprd nebo můžu ještě něco zkusit? A to jsem ho tak dlouho vybíral a četl komentáře abych nevzal blbej kus... klasika Dík P.
  11. Taky jsem četl ta srovnání a nechápu toto: 1) Jak může mít tříválec 1.0 větší krouťák než 1.2 ? 2) Jakto, že když má 1.0 posazen krouťák až do vyššího a užšího pásma, tak má menší turbodíru než 1.2 a je celkově dynamičtější?
  12. Ahoj, je možné přehrávat hudbu z mobilu (iPhone) přes Bluetooth v autě? Telefon se k autu připojí bez problému, vidím čísla a hovory slyším v reproduktorech. Ale když pustím hudbu v telefonu, přehráva se sice do zařízení ,,Skoda BT 4647'' ale nic slyšet není... Díky Petr
  13. Taky jsem si na to musel přijít sám, pač oficiálně a ve všech recenzích v Rapidu sklopit sedačky do roviny nelze:) Jeden prodejce říkal že je nutné šroubovat a jiný zase radil použít páčidlo:)) bobanHTP: Jakou izolaci myslíš a má to vůbec nějaký realný/praktický smysl? Uslyším rozdíl?
  14. Ahoj,

    nevíš zda jde pomocí té Caristy aktivovat třeba i Asistent rozjezdu do kopce nebo Změnu posilovače na Sport (VCDS to umí).

    Uvažuji nad neoriginálním VCDS kabelem, ale tohle pomocí mobilu mi přijde lepší a dokonce levnější.

    Díky za info (mám Rapida 06/2016 tzn. MR2017)

    Petr

  15. Zajímavé, že některé nepodporují WIN10 a některé ano (myslel jsem, že všechno je ta samá Čína:) http://www.ebay.co.uk/itm/VAGCOM-16-8-94-2017-VW-AUDI-SEAT-SKODA-OBDII-HEX-CAN-USB-INTERFACE-DIAGNOSTIC-/322296115207?hash=item4b0a587007:g:2j0AAOSw8w1X-OAS Co si představujete pod takýmto ,,2016 and Early 2017'' a ,,MLB2 platforma''? Mám Monte Carlo z června 2016 (MR2017). Dík P.
  16. Díky za info. Bude to fungovat i s MR17? Budu potřebovat nejnovější verzi 16.8 nebo může být i starší (15.7 z Aliexpressu)? Zajímá mě hlavně Hill Assist a Posilovač řízení (jak se chová automatic mod)? Tak mě ještě napadá, co XDS+ pro lepší průjezd zatáčkou. Je to vůbec u Rapidu možné?
  17. Ahoj, mám 2 měsíce nového Rapida s rádiem Swing, zpočátku se Infotainment najednou na pár sekund / minut náhle vypnul (černá obrazovka) a pak zase sám naskočil (manuálně zapnout nešel). O víkendu jsem jel cca 500km a během celé cesty si mi ho nepodařilo zapnout vůbec. Akorát jednou jsem si všiml, že začali na pár sekund poblikávat hodiny. Jinak je ale dead. Při couvání normálně pípají senzory ale display už také nic nezobrazuje. Vidím to na výměnu rádia, nicméně nemůže být problém jen někde v zapojení / kontaktech / pojistkách? Díky za radu Petr
×
×
  • Vytvořit nový...