Přejít na obsah

MilanHos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4 511
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    20

Vše zveřejněné uživatelem MilanHos

  1. Je to sice ujetý, ale možné je všechno... Třeba i, že se snaží ušetřit nedostatkové chipy kde se dá :D
  2. MilanHos

    Škoda Fabia IV

    Oproti konfigurátoru na začátku představení Fabie se mi zdá být nyní dost ochuzený. Když jsem tam před tím viděl tu 1.5tsi musel jsem se štípat, nyní si o tom můžeme nechat zdát. Zajimavé je, že jsem někde četl že ji Škodovka nabízí v monte carlu, ale konfigurátor nic… Stejně ale za 550K si kupovat Fabii už je trochu jiný vesmír. A to není složité se dostat i na 600.
  3. MilanHos

    Litá kola

    No jo no musím to udělat až po sundání z auta. Naštěstí teď dofoukávat nepotřebuju.
  4. MilanHos

    Litá kola

    Nechci kvuli takové pitomosti zakládat nové téma, a s litými koly to souvisí. Má někdo zkušenosti se zaseknutými čepičkami ventilků? Nejspíš mi zreagoval levnej čínskej hliník těch čepiček se solí a “zarostlo” to. Nechce se mi to moc rvat, abych nevyrval celej ventilek. Jde to nějak i bez celkové výměny ventilků? Díky moc.
  5. MilanHos

    Bouračky

    A jéje někdo driftoval s vozíkem.
  6. Může se stát, že při krátkodobém výpadku jednoho dodavatele využijí alternativního.
  7. Pokud by jsi měl celoroční tak budiž. Každopádně přezouvat tak nízko profilovou gumu na discích 2x ročně v případě 2 sad gum to už dá pneumatikám i diskům slušně na prdel. Nejjednodušší bude nechat origo 17” Monte Carlo Turini na zimu a 18” hazovat na léto. No a přece jen tu zimní sadu ani v současnosti moc nevyužiješ podle toho kde se pohybuješ, tak stačí jen v nejhorším případě doma přehodit když přijde horší období. A co znamená nízký nájezd? Že by jsi třeba nemusel ani vyjet kdyby nasněžilo hodně? Pak by byly debaty o zimních uplně zbytečné.
  8. MilanHos

    Zimní clona

    Pokud koupíš clonu vyrobenou na F3 facelift, tak sedět má. Kdyby neseděla, máš právo na odstoupení od kupní smlouvy.
  9. Já už se tam rok chystám vložit zbytek akustické pěny...
  10. @IbeA jak se to provádí takové promazání zámků?
  11. Ještě se tu řešilo, že bylo cosi povolené na třmenech brzd.
  12. MilanHos

    Litá kola

    Na bazoši jsem narazil na zvláštní kola, to je něco zvláštního pro jiný trh nebo odjinud z koncernu? https://auto.bazos.cz/inzerat/119368302/elektronove-disky-na-skoda-fabia-rapid.php
  13. Ono je to dvojsečné. Vyšší moc bude nadávat servisu, že zákazníka odbyli ale v případě kdyby to zákazníkovi rovnou opravili, tak bude vyšší moc nadávat že to servisu neproplatí, protože mají zprvu zkusit zákazníka odbýt ? S takovými závadami to je prostě na dýl, no a proto třeba já jiný věci neustále odkládám než se s nimi hádat ?
  14. MilanHos

    Bouračky

    A do prdele, snad je ten kolega už v pořádku ?
  15. @suntourNatáčel jsi jim nějaký záznam nebo to brali tak, že o problému vědí? V zimě se to totiž nedá nasimulovat a oni sami nemusí při testovací jízdě vědět v jakém režimu je to nejvíce slyšet.
  16. Když už chceš v tomto případě srovnávat tak srovnávej AS vs. AS
  17. @ondra.rs v listopadu 2019 jsem ještě prošel bez mrknutí oka a jediného komentáře s vlastním olejem. Neřešil jsem to po telefonu, ale měsíc předtím jsem se šel zeptat přijímacího technika. Je možný, že už nemají kde peníze tahat a tak přichází i k tomuto kroku.
  18. @Adam182 bylo by dobré i zmínit tady ten servis
  19. Mě by to na zelené až tak nevadilo, ikdyž to není moc hezký. Ale o černý MC difuzor to mám dražší, to je pro mě horší než vzhled.
  20. MilanHos

    Škoda SCALA

    Aha sakra, já pitomec jsem nevyzkoušel rozklikávací roletku ?‍♂️
  21. MilanHos

    Škoda SCALA

    je zvláštní že Velvet ani Rallye už nejde v konfigurátoru nakonfigurovat. Prodejci můžou i tak zvolit jinou než 4 barvy co jsou momentálně na webu možné?
  22. Kolik lidí tady má MC FL?
  23. MilanHos

    Sedadla

    @Nezzáleží na konfiguraci no, mě některý věci co jsou v MC v ceně Style navyšují cenu. Teď jsem si teda všiml do jakého tématu jsem napsal... Omlouvám se za spam.
×
×
  • Vytvořit nový...