Přejít na obsah

_o5_

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil _o5_

  1. On 9/18/2020 at 1:51 PM, DavidSK said:

    Bi-TDI konči v celom koncerne VW, nakoľko už nemá novú homologizáciu platnú od r.2021, a spomínaný TSI asi má, to je asi hlavný dôvod.

     

    Někde jsem tu zahlíd termín ukončení objednávek a pak i výroby na Bi-TDI. Myslím, že to byl začátek září, schválně jsem to sledoval a skutečně to z konfigurátoru zmizlo. Teď koukám na konfigurátor a RS Challenge se nechá znovu konfigurovat. Však přeci to byla limitovaná série, že by tady marketing nezafungoval nebo snad kvůli obrovskému zájmu se zvýšil počet kusů? Nebo chyba konfigurátoru? :-)

  2. On 8/19/2018 at 5:40 PM, ferda25 said:

    Dokáže to každý autorizovaný servis:

    Kessy.pdf 41.42 kB · 329 downloads

     

    Jen je stačí o to požádat.

     

    Já už nahrávám verzi 0907 z důvodu lepší citlivosti VIP pedálu.

     

    Znáte někoho z Praha/Plzeň, kdo to umí udělat? Já byl tento týden na prohlídce v Přerost & Švorc, přijímací technik na vytištěný dokument koukal jak blázen a asi po dvou hodinách mi volá, že to půjde udělat jedině tak, že rozeberou dvěře a odpojí to natrvalo a že to bude stát cca 1500,-Kč :D Do Strakonic cestu nemám :/

  3. Ahoj, musím se podělit o zkušenost s návštěvou Strakonic. Mám jednoho z prvních Superbů (2015/03) 140kW L&K. Moje požadavky byly:

     

    1 - odemknutí videa za jízdy (Columbus)
    2 - předělání tlačítka na otevírání kufru, tak aby šel kufr i zavřít (tlačítko uvnitř auta + zvýšit dálku "pro zavření"" na dálkovém ovladači)
    3 - svícení zadních světel i při denním svícení
    4 - řasy pro denní svícení
    5 - mlhová světla při coming home lights
    6 - pamět vyhřívání sedaček
    7 - personalizace (sedačka, zrcátka, vnitřní osvětleni -lišta palubky, rádio, denní svícení)
    8 - increased sensitivity of the throttle pedal (DSG)
    9 - zamykání při nastartování s kessy
    10 - easy entry (pojezd sedačky po nastoupení)
    11 - automatický letní/zimní čas
    12 - rozšířené nastavení DCC
    13 - změna barvy zelené na červenou

     

    Kromě bodu 7 se povedlo vše (stará verze jednotky). Dále mám vypnuté Start&Stop, možnost úplně vypnout ESC, zobrazení otáček ventilátoru, vypnutí zvukové signalizace při zavírání pátých dvěří a zaktualizovaný FW na jednotkách kde se dalo. Největší boj byl s aktualizací a následnou kalibrací zadní kamery, ale i to se nakonec povedlo. Tovární "teplou bílou" jsme zaměnili za studenou bílou (RGB: 130/220/100, Ferda neznal :)). Zapomněl jsem na jednu věc a to přidání možnosti deaktivace KESSY, tak někdy příště. Jiří je vstřícný člověk, potřeboval jsem ještě vyměnit olej a výměnu mi ochotně domluvil v místním servisu, kde se tak stalo prakticky na počkání. Návštěvu rozhodně doporučuji :)

     

    • Pozitivní 4
  4. Ahoj, přemýšlím že zakoupím diagnostiku, ale řeším jakou. Většina kódování co jsem tak koukal je VCDS a pro to budu potřebovat VAG-COM. Jsou ale tři verze a rozhoduju se mezi Standard a Max.

     

    1. Dokáže někdo napsat rozdíl mezi Dlouhé kódování a Automatické dlouhé kódování? Je nějaká úprava do S3, která vyžaduje automatické dlouhé kódování?
    2. Pak je tady ještě VAG CAN PRO a IMHO pouze s ním se nechá dodělat zavíraní kufru na tlačítko. To máte jako oboje diagnostiky? :)

    Díky

×
×
  • Vytvořit nový...