Přejít na obsah

Petresx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 218 zobrazení profilu

Oznámení Petresx

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. je mi jasne, že to sem asi nepatří,ale už docela dlouho scháním diag. kabel, který by komunikoval s moji fabkou dvojkovou. měl jsem kabel kkl pro vag ale ten jsem nerozchodil na notasu-nevim proč- možná byl pro 32 bitovou verzi, ja používám win 10 64 bit.. pak mám kabel elm 327,ale ten zas nepracuje s vagem.. muže mi tady někdo dát prosimvas odkaz na kabel, který bude spolupracovat s fabií 2008 přes vag ? na netu , co jsem viděl v nabídkách kabely kkl , tak pracujou pry jen do roku 2004.
  2. Ne , není to žádná čína . čidlo jsem měřil i ohm metrem a nevypadá ,že je vadné.
  3. Zdarec lidi, nevím jestli z vás někdo neřešil... Mě tež fabka 2008 špatně startuje.. nejdříve jsem řešil cívku u svíčky 3 válce, co mi vyhazovala diag.. závada se nachvilku schovala, ale asi po pul roce mi začala vyskakovat chyba teploty čidla motoru. tež jsem koupil nove čidlo a startovalo slušněji.ale ted asi zase po 4 měsících ta sáma závada-- čidlo teploty motoru.. Už nevím, dnes jsem čidlo odpojil a startoval s tím, že mi na palubovce vyskočí chyba a nic... konektor k čidlu jsem měl rozdělaný abych vyčistil piny konektoru, jestli nejsou náhodou zaoxidované a po připojení mi to napsalo sporadickou chybu.. teplota čidla motoru-signal příliš vysoký.. už nevím co to muže být, že mi motor naskoší až po druhém,či třetím otočení klíčku... motor jako by chytne, ale hned začne škytat a chcípne...
  4. Jak poznám, jaký typ páčky tempomatu koupit ? Prodává se s počítačem a bez... mam r.v 2008 ,stačilo by koupit páčku s kabeláží a oživit vagem ??
  5. Zdarec . Neřešil tady někdo z vás dálkový start ? zajímalo by mě ,ke kterým pinum se připojujou jeho vodiče ? Mám magicar alarm který jsem už montoval na minulém autě. ale ve fabce je vše tak trochu jinak...https://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did=2501&lang=cz&download=0 podotýkám, že na start vedou 3.kábly. Nebo nemáte někdo schéma spínací skříňky ,která svorka dává jaké napětí ? Jedná se mi o vodič, na kterém je +12V při zapnutém klíči v poloze ACC (příslušenství). Když startujete motor, na tomto vodiči není napětí.O vodič, na kterém je +12V při startování . A o vodič, . A o vodič, na kterém je +12V při zapnutém zapalování. Při startu nezhasíná .
  6. Zdarec . Neřešil tady někdo z vás dálkový start ? zajímalo by mě ,ke kterým pinum se připojujou jeho vodiče ? Mám magicar alarm který jsem už montoval na minulém autě. ale ve fabce je vše tak trochu jinak...https://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did=2501&lang=cz&download=0 podotýkám, že na start vedou 3.kábly. Nebo nemáte někdo schéma spínací skříňky ,která svorka dává jaké napětí ?
  7. K to mu připojení.... zespodu pod pojistkama je krycí polytystyren, ten když sundáš uvydíš svorkovnicový panel, který je zacvaknutý-ten vysuneš a dostaneš se tak na všechny potřebné svorky kabelu,podle alarmu pak připojuješ...https://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did=2501&lang=cz&download=0 ... vyřešil jsem to tak podle sebe.. každopádně fabii odemykáš a zymykáš kostrou a zamykaní musí být připojeno přes odpor 180 ohm.https://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/moduly-pro-autoalarmy/m01f.html . jenomže mám alarm s dálkvým startem a potřebuju se dostat na spínací skříň a tady vydím problém s tím , že budu muset demontovat volant,abych vysunul krycí plast volantového sloupku.
  8. Zdarec, nevim ,jestli se to tady někdy řešilo, ale nerozebíral někdo z vás spínačku ?? potřebuju se dostat na vodiče k ní kvůli zapojení alarmu... musí se tam sundávat i volant, nebo je tam přístup i jinak ?? Ohledně toho plastování u volantu je tam vespod jeden torx a po sundání vrchního krytu tam jsou další dva,ale ty když povolím,stejně se spodní díl vysouvá směrem k řidiči,čili volant dolu... Popř. máte jiné zkušenosti ?? díkec..
  9. JJ bylo mi řečeno v mtx že mam vyrobeno přímo nákladní vozidlo, takže přestavba už není možná. Na dopravce mi řekli, že zadní mříž už tam být nemusí, nicméně jak už jsem tady čet i v mtx mi řekli, že tu přepážku do zahraničí mít musím, tak i na stk.Jelikož jsem z ostravska a mtx má sídlo v praze, mělníku nebo plzni,tak asi fakt nebudu řešit zápis o demontáži mříže a prostě ji tam nechám .. holt pujde fabka do světa a bude...
  10. No to nevím, někdo píše, že vyndal zadní mříž a nic se neděje, někdo píše vyndej zadní mříž a máš potahovačky, jak máš nehodu... auto vlastně není zpusobilé provozu a pojištovna se v takových případech k tomu tež nijak nestaví.... Tak nevím.. v pondělí volám do škodovky a poptám se na to, ale s těmi místy nic asi neudělám,teda, ne že bych tam cpal dospělé ,ale jedná se o děcka...
  11. Tak ted jsem se dočetl na netu, že pokud je vozidlo typované na čtyři místa, tak dostavba už není božná, mříž mi sice odstraní ,ale to je pry podle článku asi tak vše...No tak jsem vam tady zadal téma, které bylo zbytečné .. asi..
  12. Zdarec lidi, možná to bude blbý dotaz, ale chci se zeptat, Mám fabku asi měsíc a potřeboval bych tady po vás vědět... Vzadu mám jen dva pásy potřeboval bych tam třetí---dělají se ?? nebo jsou od výroby ve všech prostě jen pro dvě osoby ? mam fabku combi 2008. V techničáku mám počet míst k sezení 2+2. Měl jsem vzadu kovovou mříž a druh mám jako nákladní automobil zčehož jsem usoudil, že to bylo asi pro firmu...
  13. Ok. k té diodě díkec ..
  14. Zdarec, neřešil jste tady někdo,jak se dostat pod plast kde jsou pojistky ?? potřebuju namontovat alarm od magicaru a dřív než jsem začal jsem skončil.... Jo ještě jsem se chtěl zeptat, u řidičových dveří je dioda která při zamčení bliká, to je jen výstražného zpusobu, nebo tam je tež nějaký alarm ???
×
×
  • Vytvořit nový...