Přejít na obsah

kerim1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kerim1

  • Narozeniny 19.10.1980

Návštěvy profilu

2 027 zobrazení profilu

Oznámení kerim1

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. PP Autocentrum Hranice, reklamace uznána a kompresor vyměněn. RAPID 2018/2.
  2. Takže reklamace cvrlikání pří zapnutí A/C u ŠKODA ADIV OPAVA neuznáno!!! Jsou to amatéři.
  3. Včera jsem reklamoval v rámci záruky cvrlikání při zapnuté A/C. Pro jistotu jsem měl sebou audio nahrávku a video na sd., kdyby se závada neprojevila před servisním technikem. Nepochopil jsem, když mi technik řekl, že je to naprosto normální. že běží kompresor že to nikdy nebude tiché Bylo mi řečeno, že to porovnají s jiným autem a tvářil se, že jsem asi puntičkář, který řeší takové věci. Každopádně nebudu zatím zveřejňovat název servisu, ale pokud to neuzná to nepříjemné pískání, píšu stížnost a budu to chtít vyřešit.
  4. Má někdo zkušenost? Mám nastavený interval 2 roky nebo 30 000 Km. Chtěl bych měnit olej 1x za rok nebo max 15000 Km v autorizovaném servise. Zajímá mě, jestli budu muset změnit interval, když si olej budu nosit sám a chci tam dávat LL. Dík
  5. Dnes jsem odvezl auto na reklamaci ŠKODA ADIV OPAVA, náhradní vozidlo na jeden zapůjčeno zdarma. Takže ne jenom kritika, ale i pozitivní věci se dějí.
  6. Zdravím Vás, Mám vůz ŠKODA RAPID 1,0 TSI 81 Kw STYLE r.v 2018 a z nějakého důvodu mi praskla přímo na středu chromová lišta předního nárazníku. Nedokážu si to vysvětlit, žádný kamínek, žádné jiné poškození. Lištu jsem nechal reklamovat, takže se uvidí. Jinak cena lišty 1270 Kč. Nemá někdo stejný problém? Popřípadě jak dopadl???
  7. No jo no, vybereš si domovský servis a holt výhody žádné. Pokud platíš a nic nechceš, to ti kafe udělají.
  8. Zdravím Vás, mám 3 týdny nového RAPIDA a zjistil jsem 3 věci, které chci reklamovat. Vozidlo je pojízdné, samozřejmě si platím havarijní atd... V servise mi bylo řečeno, že na náhradní vůz zdarma nemám nárok!!! Každopádně, já si koupím nový vůz, který má závady a já ještě budu platit nějaké auto? Má někdo zkušenost???? Dík
  9. Zdravím, měl jsem stejný problém cukání při studeném motoru na volnoběh Oct III 2013 1,6 Tdi 77 Kw 160 000 najeto. Samozřejmě auto po záruce a hromada dílů vyměněna. Už jsem na to neměl nervy a šla z domu. Vozidlo mě totálně zklamalo, proto jsem šel do benzínu a mám klid.
  10. Potřeboval bych poradit ? jak dám a kde najdu barevné loga stanic do svého autorádia. ŠKODA RAPID výbava STYLE Děkuji.
  11. V únoru si jedu pro 1,0 Tsi 81 Kw, tak jsem zvědav
  12. Š-Octavia III 1,6 TDI 128 000 Km Takže po zkušenostech mě úspěšná regenerace DPF, začíná pěkně štvát!!! V mnoha případech regeneraci úspěšně nedokončím, protože jsem běžný uživatel vozidla a jezdím krátké-dlouhé trasy, práce, obchod, standart... Mám se tedy připravit na to, že DPF půjde do kytek!!! Proboha proč ŠKODOVKA nevymyslela nějakou kontrolu, která dá dostatečně vědět dopředu. Zrovna včera jsem si všiml zvýšení otáček na volnoběh a dojížděl domů z práce, jo hold jsem kroužil kolem baráku jak magor, abych měl splněno. PROBOHA TO JE TAK OMEZUJÍCÍ V DNEŠNÍ DOBĚ. Nedělám si iluze, že manželka to bude řešit, když ví, že do nádrže se lije nafta :):)
  13. Takže třeba 400 000 Hmm, tak to jsem zvědav
  14. Škoda Fabia 1,6 TDI 55 KW r.v 2011 Zajímalo by mě kdy je následná výměna rozvodů po 210 000 km ? Předem dík.
×
×
  • Vytvořit nový...