Přejít na obsah

zajko65

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zajko65

  1. Dobrý den mám Kamiqa Monte Carlo a chtěl bych se zeptat zda lze nakodovat automatické přepínání dálkových a tlumených světel a jaký to má název. Děkuji za informace.
  2. zajko65

    Kódování Kamiq

    Zdravím lze na Kamiqu Monte Carlo aktivovat Light asist? Tlumená dálková automatika, nikde jsem to u Caristy nenašel. Díky za info..
  3. zajko65

    Kódování Kamiq

    Také jsem odpojil kabílky od baterky na start- stop ale po pár dnech se mi přestávalo při odemčení vysunovat zrcátko u řidiče a roletka na střeše i když byla zasunutá tak po půl dne když jsem přišel k autu tak byla do půlky rozbalená. Tak nevím jestli to má nějaký vliv na baterii že se sníží nějak napětí a nějak se přestanou napajet komponenty nebo nedokážu si to vysvětlit. Po opětovném zapojení kabílků k baterii se vše vrátilo do normálu. Jaké máte s tímto postřehy Vy?
  4. Jaký to je konektor, tady píšete + a na seznamu byl článek a píšou že konektor je na mínus u baterie. Tak jak to tedy je.
  5. Zdravím jak odstranit start stop u kamzíka Monte Carlo 2021? Metoda voltáže prý nefunguje, tak jak by to šlo. A není tu někdo od Kolína, Kutné Hory? Děkuji za odpověď.
  6. zajko65

    Kódování Kamiq

    Zdravím jak odstranit start stop u kamzíka Monte Carlo 2021? Metoda voltáže prý nefunguje, tak jak by to šlo. A není tu někdo od Kolína, Kutné Hory? Děkuji za odpověď.
  7. Dobrý den zeptal bych se ještě jaký je přípravek na sundání cívky svíček u 1,2 TSI motoru. Díky moc.
  8. Dobrý den prosím který carista funguje na dodatečné setření stěračů díky, 92 stranek nejde přečítat , díky moc za plusové reakce.
  9. Otevřít auto není problém ale jak to auto nastartovat? Co.
  10. Dnes jsem jel delší trasu a zapl jsem klimu hned jak se odlepila ručička a po několika kolísáních na 90 a cca 70 se ohřeje motor a kapalina a potom již nekolísá.V práci máme více aut ale jiných značek a tam jsem se s tímto projevem nesetkal tak mě to vykolejilo. Ale na druhou stranu když by to dělal termostat tak by auto asi netopilo že.
  11. Zaznamenal jsem stejný problém s tím že je okolo nula stupňů, teplota kolísá po cca 8 km je na 90ti. Děje se tak i v auto klimatizaci, a řekl bych že méně topí. Je možné že zlobí termostsat? Díky za informace.
  12. Pod čím je dosetření předního okna po vypnutí stěračů. Diky
  13. Dobrý den nevíte kdo v okr Kolín profesionálně montuje tažné zařízení na Fábii 3 krátká i s elektrikou . Děkuji
  14. Zdravím dokodoval jsem dotankování paliva ale nic to neukazuje jen čárky-----. Musí se to nějak kalibrovat? Díky za info. F3 Style.
  15. Dobrý den mám F3 Style a přisvětlování mlhovkama a chci se zeptat je normální že při zařazení zpátečky se rosvítí mlhovky při nočním režimu?
  16. fonárik je mezi těma betama zásadní rozdíl když tak jaký.Dík
  17. Chtěl bych se zeptat sice troubení při zamknutí a odemknutí funguje ale nejde to nějak ztlumit, dělá to docela kravál. Díky
  18. Jsou to tyto položky : Allow configuring beep when locking/unlocking YES / *NO*Menu for configuring beep when locking/unlocking ENABLED / *DISABLED*Beep when unlocking with remote YES / *NO*Beep when locking with remote YES / *NO*Use horn when locking/unlocking with remote ENABLED / *DISABLED*Duration of beep when locking/unlocking with remote *NORMAL* / SHORT
  19. Alarm nemám pouze houkačkou. Při zamknutí houkne 1 a při odemčení 2 krát
  20. F 3 2016 už troubí i přes kessy. musí se zapnout 6 položek tuším.
  21. Prosím kde najdu funkční zatroubení při zamknuti/odemknutí vozidla. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...