Přejít na obsah

Buben91

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Buben91

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zase 4kola je pro mě zbytečná, bydlím na jižní Moravě kde nejsou kopce jezdím jen po rovině a sníh je tady max 2 dny v roce, proto se ptám na ten předohrab
  2. baracudakb: zdravím a děkuji za tyhle poznatky o motoru, přesně na tohle jsem čekal až někdo napíše své dojmy z tohodle motoru, 110kw mě připadalo málo a 140kw mrtvé do 2500rpm a hodně žralo, tohle konečně vypadá na výborný a důstojný motor pro supa, jelikož jezdím dohromady 100km každý den do práce tak tohle bude výborná volba až bude roční vůz. ještě dotaz jestli ta předokolka neprokluzuje prední kola při rozjedu?
  3. Dobrý den Jsem tu nový a prošel jsem snad celé forum a ani google me nedokázal poradit. Mám Superba II rok 2009 a od novoty nainstalováno nezávislé topení Webasto celou dobu šlo v pohodě, ale ted když ho chci zapnout tak se mi na MFD ukazuje: systémová chyba nezávislého topení. zkoušel jsem vyměnit baterii v dálkovém ovladači a přes něj to rychle bliká zeleně a nezapne se, přes tlačítko v autě to samé, a zobrazí se tahle chybová hláška. Jě nějaká možnost to opravit sám nebo auto musí do autorizovaného servisu?
×
×
  • Vytvořit nový...