Přejít na obsah

zdenekhorcik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení zdenekhorcik

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. U Superb Combi 3 LK r.v. 2015 s Canton zvukovým systémem se po 3,5 letech náhle objevil problém se zvukem z basového reproduktoru v předních dveřích u řidiče. Zvuk je silně "chraplavý" až "praskavý". Nevím, jestli je vinen onen basový reproduktor nebo dokonce DSP zesilovač (je 12ti kanálový, tedy pro každý reproduktor jeden kanál), který je umístěný pod sedadlem řidiče. Nemá někdo obdobný problém?
  2. Včera v servisu provedli výměnu kulisy u řazení. Museli tedy nejprve odmontovat Construct, poté vyměnit kulisu a znovu jej namontovat. Nyní vše funguje správně, páka při zařazení zpátečky nevyskakuje a jednička se řadí bez problémů. Snad je to tedy vyřešené. Mimochodem máme ještě jednoho SUPERBa III o 4 měsíce staršího (6/2015) a tam se tyto problémy s řazením projevují také. Navíc u tohoto auta se od tohoto týdne začal projevovat problém se zamykáním Constructu, jde velmi ztěžka. Zřejmě to souvisí s uvedenými problémy u řazení. Takže zřejmě zvolíme stejný postup opravy.
  3. Ptám se zda má někdo stejný problém, protože servis neví co s tím a příští týden bude měnit kulisu řazení. Ještě doplňuji, že je tam od prodejce od počátku namontovaný Construct.
  4. Problém s řazením prvního stupně u SUPERB III L&K 2.0 TDI 10/2015. Při rozjezdu se při pokusu o zařazení 1. stupně zařadí zpátečka i bez potřebného zatlačení řadící páky. Dále při zařazení zpátečky stiskem řadící páky, tato následně mírně "povyskočí" nahoru.
×
×
  • Vytvořit nový...