Přejít na obsah

Qaibot

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Qaibot

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim, zde prikladam dalsi fotky z vice uhlu ohnute casti. Snad to pujde z toho dobre videt a posoudit rozsahlost skody. Omlouvam se, ze jsem je nepridal driv. Snad to pujde z tech fotek videt. Fotil jsem je za tmy, bohuzel se nedostanu k autu za dne. (Kdyztak nyni v nedeli) Znova vas poprosim o radu. Dekuji. Thomas Bold
  2. Svetlo normalne sviti, ale je trochu odchylene na stranu. Naraznik jsem nasel za 900, trochi odreny a s prasklinou pod spz. Vyplati se tato koupe? Kolik normalne stoji? Blatnik jsem nesehnal v barve zatim. Za kolik to prodavaji? Myslim nahradni pouzite dily, aby me nekdo neosidil o moc. Dekuji za odpoved. Thomas Bold
  3. Dobry den, mam dotaz ohledne opravy karoserie. Konkretne se jedna o predni naraznik a levy predni blatnik. Nejaky nepoctivec mi na parkovisti naboural auto a ujel. Policie si to akorat vyfotila a odjela s tim, ze mi vic nepomuzou a ze je to skoda, ze nemam havarijko. Je lepsi si to nechat opravit, je-li to mozne nebo mam shanet nahradni dily? Diky za info.
  4. Děkuji za odpovědi. Až nakoupím další CD zkusim vaše rady.
  5. Dobrý den, vytvořil jsem 8 hudebních CD s tím, že si je budu přehrávat v autě při dlouhých cestách, jelikož mě už nebaví poslouchat ta stará. Ale problém! Na rádiu se mi ukáže CD po vložení a po asi 20 vteřinách načítání zpátky přepne na FM. Myslel jsem, že bude chyba v CD, tak jsem je vyzkoušel v jiném autě a ti zmrdi fungujou! Jen dodám, že ty moje stará CD jsou taky vypálené hudební CD. Je to octavia II z roku 2005 s originálním autorádiem Škoda stream. Nevíte si s tím někdo rady? Děkuji za odpovědi. Thomas
  6. Dobrý den, auto jsem před 3 dny dal do servisu s tím, že mi odtéká chladící kapalina. Pan řekl, že to budou nejspíš rozvody a ukázal mi cenově nejvýhodnější rozvody z autokelly, což dělalo 7500,- kč. + za práci si bude účtovat 1500,- kč. Můžu po něm chtít vidět účtenku nebo nejaký doklad o tom, kde je koupil? Mám totiž takový pocit, že je nekoupil u autokelly. Když jsem se ho po telefonu zeptal, jestli ty rozvody stály 6500,- kč mě nebyl schopen říct za kolik to přesně koupil a trochu váhal když jsem se ho zeptal, jestli je koupil přímo od autokelly. Mě zas tak nejde o to, jestli koupil u autokelly, ale hlavně, aby ty rozvody nebyly nějaké použité nebo dovezeny z východu. Děkuji za odpovědi.
  7. Přišla mi odpověď od provozovatele http://mcaservis.webnode.cz/ a říká, že se tím nezabývá ...
  8. Dobrý den, bohužel jsem ztratil klíč od svého vozu Octavia 2 r. v. 2005 a náhradní nemůžu doma najít. Na internetu jsem se dočetl, že výroba nového klíče stojí 5000 kč. Není nějaká levnější cesta? Jsem našel tuto stránku http://www.rakso.cz/kategorie/octavia-ii-1/ kde prodávají tyto klíče s dálkovým ovl. Jsou to planžety. Myslíte že si je můžu nechat vyřezat podle zámku od auta? Pokud budu chtít aby fungovalo DO, tak si budu muset taky koupit čip imobilizéru? Auto mi nyní stoji v Pardubicích, já osobně bydlím v Hradci Králové, doporučíte mi kdyžtak dobrého zámečníka? Děkuji za komenty.
  9. Děkuji za video, určitě to zkusim, jestli moje auto dosáhne 100 km/h za 9,3 sekund +- 1 sekunda a dám vědět.
  10. Omlouvám se, že odpovídám tak pozdě a díky za budoucí odpovědi.
  11. Na 2 stupni jsem se dostal na 4 tis. ot. A po asi 4 sekudnách jsem se dostal na 50 km/h a tehdy jsem zařadil na 4. Na 4. stupni jsem se dostal skoro až k 5 tis. ot. A dosáhl jsem rychlosti 100 km/h, tam jsem zařadil na 6. A při sešlapnuti se dostanu skoro ke 3 tis. ot. Pokud bude potřeba můžu to natočit a poslat to.
  12. Dobrý den, mám škodu octavii II s motorem 2.0 FSI 110 kw. S vozem jsem spokojen až na jednu věc, přijde mi, že nedosahuje takových kvalit, kterých by měl dosahovat. Zrychluje tak nějak líně i přes sešlápnutí pedálu až na podlahu. Tak se mi stává, že zbržduju auta za mnou. O tom, že se auto táhne nějak líně mi řekl i chlap z autobazaru (chtěl jsem ho prodat, ale neprodal). Tak se chci zeptat v čem může být problém? V autoservise mně řekli, že už bude v pohodě, že odstranili přes počítač chyby, ale problém fůrt přetrvává. V červnu jsem měnil střední díl výfuku a vlnovce. Děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...