Ediky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Popularita

0 Neutrální

O uživateli Ediky

  • Hodnost
    Nováček
  • Datum narození 3.1.1990
  1. Zdravím Další problém s hudbou v superbu...... mam autoradio: http://www.2dinradia.cz/eshop/7-quot-dotykove-autoradio-vw-dvd-usb-sd-navi-cz-menu-44.html problém : z autoradia nevede žadny kablik jsou tam pouze zdiřky pro zapojeni ISO konektoru a chci nějak zapojit zesilovač ale neni tam žadny kablik což znamena ani REMOTE ....zkoušel jsem to napojit na spinané plus od klíčku při zesíleni hudby začne chrčet a jakoby to nedostavalo dost štávy a když to dam na stálé plus tak to jede normalně. Ale nechci to davat na stalé plus to bych musel napojit přes nějaky spínač. Chci se zeptat zda se dá napojit někde jinde na plus ktere by nahradilo REMOTE. Díky za odpoved!!!!
  2. Ahoj chtěl bych se zeptat koupil jsem si 2din radio do superba 1 mam problém se zapojením zesilovače respektivě nevim kam s cinchema od zesilovače ( červený, bílý) z rádia mi vedou dva bíle dva červené to je na repraky dopředu a dozadu pak plno žlutých ty jsou zase na aux atd. a jeden zeleny a ten ma štítek subwoofer tak jsem to zapojil na ten bílý a červeny jakože na zadek ale bere to štavu z repraku řekl bych protože to začne škvrčet a prostě to chci napojit na ten jeden zeleny co je na subwoofer at to šlape jak ma nevíš jestli je nějaka přechodka ktera by z těch dvou cinchu co mi vedou od zesilovače jeden bílý a jeden červeny dal do te přechodky ze ktere by šel jeden samec ktereho bych zapojil na ten zeleny co vede z radia  ? 

    Díky moc za odpověd. 

  3. Jo konečně
  4. Našel jsem ho trošku jsem ho potukal ukazoval 1.38v předek mi ukazoval 2.70v tak jsem to udělal ať je i na zadku 2.70v a nejde to odstranit základní nastavení nejde přitom to ukazuje 001 zelené hodnoty ale go je zasedle.... Chyba odstranit nejde........ A tak už to je 002 sem najel stav na dotu ukázal o.k uloženo funguje
  5. Určitě to udělám ať to je vše v cajku ten snímač je za zadním podbehem? Na levé straně?
  6. Už to jde zvedl jsem to heverem levé zadní kolo ať to ukazuje hodnotu víc než 2.3V a chyba šla smazat udělalo základní nastavení a už to šlape ani žádný plisek sem neohybal jede to.... Ale určitě když připojím vag tak to vyskočí znovu to už ale ohnu ten plisek a mělo by to být oka....Díky za rady!!!!!!!!
  7. Dám smazat světla zavrči a chyba je stále říkáš že zadního čidla musí jít 2.3V?
  8. Ukazuje mi to hodnoty úplně stejné... Když sedíme dva v autě tak to píše 2.38V ale problém je ten že pořád nejde odstranit chyba 01539 seřízení světel... A odstranit nejde přes vag..... Když spustíme test tak světla sjedou dolů zavrči a vyjedou nahoru....
  9. prosím trošku podrobněji rozepsat nevim o jakém držaku je řeč a vůbec nevím jaky plíšek
  10. no zítra jedu na STK at mi to zkusí manualně seřídit pak to zkusíme odstranit ..... uvidíme .... hlavně by mě zajímalo proč když otočím klíčkem se ty světla začnou hýbat ...
  11. Zítra napichnu nafotim co to píše a tak ale kolega co ti měl na vagu říkal že na 110% to psalo ty hodnoty ale nestal jsem podle mého na absolutní rovině...
  12. Tak stejné hodnoty to psalo a když chci dát základní nastavení tak to píše error
  13. Na vágu to bylo a 001 error nejde nic provést jsem z toho kokot. Takže když to bude stát na absolutní rovině zkontroluju hodnoty jestli z obou snímaču jde stejné číslo pak by to mělo jít jo co když nepůjde.? Kde bude chyba regulace sklonu funguje když otočím klíčkem světla sjedou dolů ozve se zabrneni jako by čočky jely na doraz dolů poté se zvednou.... Opřel jsem se o kufr a hodnoty se měnily což znamená že taky funguje no zkusím uvidím....
  14. Zdravím ..... nedávno jsem musel vyměnit jednotku xenonu na superbovi byla vyplavena dal jsem novou i nové krytky at se mi tam nedostava voda samozřejmě že ve světle ještě par kapek bylo tak odrovnalo to jednotku sehnal jsem dalši světla obě vysušil pro sichr i druhé po montaži zpět vše svítí ale neniveluje mam i nové vybojky jestli to ma vliv kamarad mi to napichl na bosch diagnostiku a přes tu diagnostiku s těma světlama jde hybat což znamena že motorky fungují .... jenže nejde udělat zakladní nastaveni a piše to pořad chybu světla nebyly seřizeny. na vagu to taky nešlo seřidit pořad to piše chybu na maxidotu zavada světel ..... a po té diagnostice bosch když otočím kličkem tak ty čočky sjedou dolů ted jakoby to jelo co nejvíc na doraz ozyva se brnčeni a pak vyjedou nahoru a to pouze když otočím kličkem bez světel .... takže tak neví někdo co s tím ??? díky
  15. Jo jak to člověk dělá poprvé tak se najebe ale teď úplně v klidu ;-) Horší dnes jel jsem s tím kousek cca 13km a zastavím vypnu motor a za 20minut sednu do auta nastartuju roznu světla s blik závada světel. Mám nervy co s tím zase může být? Vyndal jsem světlo jednotka suchá bez známky vody zkoušel jsem i jí rozmontovat a suchá jako nová. Tentokrát nebyla ani pojistka 15A praskla tak jsem nešťastný čim to může být