Přejít na obsah

Mics0d

Uživatel
  • Počet příspěvků

    579
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

2 362 zobrazení profilu

Oznámení Mics0d

  1. Mics0d

    Octavia IV FL

    Špatně vyjádřeno, ceny bez marže pro prodejce, určitě škoda své marže pro sebe nedá pryč. Jak to bude pro prodejce je otázka, ono taky otázka zda toto bude aplikováno či ne. Je to pouze informace od fleetu, kdy řeší nové smlouvy a již nechtějí dávat i takové slevy pro ně. Vím o tomto tématu minimum, takže nechci zabíhat a nějak o tomto vůbec šířit něco. Kdyby třeba někdo věděl, tak může napsat... zpět ale k octávii. Jsem zvědav na sportline a jeho cenu s výbavou. By se také mohlo motat někde kolem toho 1M jako aktuální výbava Ultimate.
  2. Mics0d

    Octavia IV FL

    Otázka co na ty ceny říct. Drahé to určitě je, ale čekal jsem to horší. Zatím se tak trochu potvrzuje varianta, kdy údajně škoda chce do nějakého roku přejít na ceny bez marže a prodávat jak bude psáno. Něco na způsob Tesly, která to tak má. Dle cen to tak aktuálně vypadá, protože nějaké velké zdražení nepřišlo a to ani u nového superbu.
  3. Mics0d

    Octavia IV FL

    Tady něco z IG a pak od médií vyzualizace. Jinak skicu zadní části co dal Dixik2, tak vypadá hodně dobře.
  4. Když už mi to vyskočilo v emailu, tak také po dlouhé době zde odpovím. Ohledně přípravy, tak je zahrnuta i již vyříznutá díra včetně krytky. Takhle to mělo mé vozidlo 11/2016 Měl jsem v konfiguraci přípravu a určitě byla podmínkou, jinak bez ní to vozidlo nemá. Úplně stejně to je teď u nových vozů, také je potřeba dodatek skrze nějaké dodatečné věci.
  5. Jak je to aktuálně se starou Emerald Green, náhrada 100% je zelená highland?
  6. Také potvrzuji, že od mé objednávky došlo včera konečně k předání. Konec června objednáno, polovina února vyrobeno. Cca 3 týdny trval převoz auta na plac.
  7. Údajně co jsem hledal skrze kapacitní volat, tak by tam měl už být. Jinak ohledně změn, tak tu někdo psal podsvícené písmenka na automatické řadící páce, jinak také by mě zajímali další změny co tam budeme mít :)
  8. Pěkně se nám to zvedá no. O jakou výbavu se přesně jedná, popřípadě pocítila tvá objednávka už nějaký další nárust cen?
  9. Říkal mi to člověk, kde mám objednané auto, že VW už nějak potvrdil zdražování, ale škodovka zatím mlčela (to bylo toho 25.6) Dneska mi to řekl jeden z prodejců, když jsem je prosil o datum dodání, tak se zmínil i o tomto. Teď otázka co je pravda, ale jako věřil bych tomu asi. Třeba tu bude mít ale někdo 100% informace. :)
  10. Tak mi to pánové nedalo a obvolal jsem si pár prodejců. Vím, že to nejsou 100% data, ale předpokládám aktualizaci dodací doby škodovky prodejcům, aby měli aspoň patřičná informace pro zákazníky. Co se jedná o Superba, tak jak liftback, tak i Combi ve výbavách Ambition, Style či LaK dodací doba někdy příští rok. Zatím co stále má vyjímku a větší prioritu, tak to ve verzi liftback, tak se jedná o výbavu sportline na cca 10-12 týdnů. Teď otázka jak se to bude často měnit, zda to zůstane po celou dobu tohoto problémů. Takže asi zatím co k tomu tak je :) A jen takový bonus, že se cca za 10 dní bude konat další zdražení.
  11. Je to velmi zajímavé teda. Po tom co se zde psalo, tak jsem si jen tak zavolal prodejci Agrotec Brno o informování o dodání Superb III liftback sportline 2.0TSI 140kW s pár dalšími základními věcmi v konfigurátoru a datum dodání je 12-16 týdnů. Tak já teda nevím jak to je už :D Verze Combi má nesmyslné dodání 36-45týdnů, teď vozidlo Karoq se o mnoho týdnů posunulo také. Více méně dva prodejci cca 60km daleko od sebe a říkají stejné informace. Uvidíme zítra co mi řekne třetí prodejce, u kterého bych měl s největší pravděpodobností objednávat :)
  12. Volba podvozku s DCC a nebo bez DCC je velmi individuální. Měl jsem teď možnost na dva dny mít půjčený Superb III Sportline verzi bez DCC podvozku na R19 kolech a musím říct, že svezení s vozem bylo velmi příjemné. Vyzkoušel jsem Superba na mnoho různých druhů povrchů a musím říct, že i sportovní podvozek snížený o 15mm se chová nádherně a dokáže filtrovat nerovnosti bez bouchání. Určitě to nebude jak na obláčku s režimem komfort. Za sebe jakož to majitele automobilů bez DCC musím říct, že když jsem ho ještě neměl, tak by mi ani teď v novém Superbu nevadil když budu objednávat, tak vezmu bez něho.
  13. Přesně jak píše @Husita V sobotu jsem se informoval o čekací době na Superb III sportline liftback a bylo mi řečeno, že aktuální je ještě stále 2-3 měsíce. Ale co jim na čtvrteční poradě škodovka říkala, tak se termíny teď budou prodlužovat a kdo chce, tak objednat co nejdříve.
  14. Ahoj, aktuálně mám více méně stejné problémy jako @PavelF Pokukuji po Superb sportline s 1,5TSI v manuálu a na to dát R19 Vegy. Teď otázka zda podvozek bez DCC bude až tak neúnosný. Velmi mě limituje konečná cena, kde přidané DCC by bylo už tak na překročený limit. Aktuálně mám Fabii 3 na R17, kde je teda profil 45mm místo 40mm co má Vega, ale také "sportovní". Koukám i do budoucna skrze výměnu za nové, kde 50 000Kč za výměnu jen to luskne. Máte někdo nějaké zkušenosti s oběma variantama a zda se podle vás oplatí ušetřit těch 17 500Kč a nebo radši přidat a ještě k tomu se modlit v dlouhou výdrž. Díky moc za poznatky s tímto podvozkem. ;)
  15. No a změny pěkně k ničemu. S novým sportlinem zmizel ze stylu sportovní balíček za 15000. Takže otázka zda mi ještě teď objednájí moji konfiguraci ze starého MR. Se sportlinem jsem v tom o 70K více a hlavně nechápu absenci tazneho zařízení, ale příprava jde. Jde to od jednoho k pěti. Hlavně že tam nedají například mezipodlahu, ale blbosti vymýšlet budou.
×
×
  • Vytvořit nový...