Přejít na obsah

Draajea

Uživatel
  • Počet příspěvků

    339
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Draajea

  • Narozeniny 28.8.1989

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    332203486

Návštěvy profilu

1 196 zobrazení profilu

Oznámení Draajea

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Tak jsem si to tu přečetl a jsem tak mírně až středně úchylný. Umývám, luxuji, leštím docela často, ale jednou týdně to asi nebude. Dále pak sahám za jízdy na ruční brzdu, jestli není zatáhlá, občas cvakám s čudlíkem a jezdím s pravou rukou na ručce, ale pak si to uvědomím a radši ji dám pryč, protože se bojím, že kdybych se třeba lekl, tak bych za ní určitě zatáhl, ikdyž teď co mám asi týden loketku už mám ruku na ní. Dále pak zapínám již zapnutá světla, když vidím policajty a když projedu nějakou pěknou díru, tak si trochu ulevím a pak se omluvím fabii. to je asi vše. EDIT: málem bych zapomňěl, když jedu sám, tak si skoro pořád zpívám, jestli se to dá nazvat zpěvem=)
  2. Díky...tak tam jsem to opravdu nehledal, že bych jako prohledával fabie všech=) já hledal jen v exteriér. EDIT: Tak jsem si to prohlídl, ale jako nic jsem se nedozvěděl, jako jedna fotka, jak je to zafixované nějakýma dřívkama, tak to mi fakt moc neporadí, snad jen vím, že si skočím do kotelny naštípat dříví na jemno...
  3. Hledal jsem to a nic jsem nenašel...mohl bys mi prosím napsat odkaz na alespoň jedno z milionu vysvětleních, jak se to lízátko montuje a jakou musím provést úpravu? Mnohokrát děkuji.
  4. Tak to dobře dopadlo, řekl jsem, že jsem si zjistil ceny jinde a že jsou o 300 kč nižší, než za kolik mi to chtějí prodat a omluvili se mi, že se spletli a cenu upravili=) Ale byl jsem docela nemile překvapen...připadá mi, že to lízátko, tam snad vůbec nemůže sedět...přišlo mi, že má jiný radius, než ten rs nárazník, pak je delší a ještě tam má takový ty umělohmotný výstupky na prostředku...může mi prosím někdo napsat, jak postupovat, abych ho mohl přidělat na můj rs nárazník?Tak, aby to pasovalo...
  5. Tak jsem volal do Auto Koutek a do Cars Bad a ceny byly 559 kč a 659 kč s DPH...a po mě chtějí 886 kč...to sou dobrý zloději...
  6. Zdravím, tak před chvílí mi volali, že už mi přišlo na autosalon to lízátko a bude to stát 886 kč, tak buď se nějak razantně zdražilo, nebo tam mají docela slušnou, skoro 50% marži...nevím, co mám dělat, jestli mám něco říct...
  7. Zdravím, už to tu jednou bylo, ale to téma už tu asi není...Chtěl bych si dát do kufru ledky...umístit bych je chtěl do toho velkého plastového krytu kufru...před chvílí jsem to sundal a je tam dost kabelů...Já bych chtěl, aby ty ledky svítily jen při otevřeném kufru, takže bych se třeba mohl napojit na tu lampičku co je v kufru, ale to nevím, jak bych dovedl pod to víko kufru....pod tím víkem jsou asi samý dráty, co by pak ty ledky svítily pořád že? (lampičky SPZ, světla, stěrač...) poradíte prosím, jak se zapojením?
  8. Děkuji mockrát...už jsem zase o něco chytřejší=)
  9. Zdravím, určitě se budou moderátoři zlobit za tohle téma, jenže já jsem vůbec nemohl hledat, protože nevím, jak se nazývá to co hledám... Jednou jsem byl u Fidelka a on mi měnil osvětlení interieru, pak ještě před odjezdem, mi nabídl, že mi zkontroluje auto...vzal notebook, napojil na něj nějaký kábl, který zapojil do takové "skříňky" vlevo od volantu a takhle se mi "mrknul" na auto...zároveň mi nastavil to, že se mi auto automaticky zamkne po překročení asi 30 km/h...já bych to potřeboval vypnout, protože děda se toho leká=) a navíc notebook mám, tak hádám, že mi chybí jen nějaký program a kabel, což si myslým, že by nemuselo být drahé a užitečné to určitě je... Poradíte mi prosím, kde "TO" sehnat? A asi mne taky poučíte o tom, jak se "TO" jmenuje...=)
  10. úplně jsem to nepochopil...to bylo myšleno, že si za něj zaplatil 475 kč? Nebo, že si ho za tolik prodával?
  11. já jsem se snažil hledat co nejlépe...ale nikde jsem nenašel žádné číselné označení toho lízátka...když mi ho sem někdo napíše, budu mu moc vděčný =)
  12. Ahá...a máš prosím nějaké číslo toho "výrobku"...co když nebudou vědět co se skrývá pod pojmem" lízátko ze seatu cupra"...já hlavně ani nevím, že nějaký seat cupra je =) Jinak prosím jaká je cena?
×
×
  • Vytvořit nový...