Přejít na obsah

pavelrs3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pavelrs3

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Je to jednodušší, právě jsem tam byl. Jen jsem chtěl vědět dopředu co to může být, nedalo mi to spát prostě. Závada je na konektoru ke světlu, byl zrezlej, někudy tam tekla voda, světlo momentálně nesvítí už vůbec. Bude to řešeno v rámci záruky. Jen mi vrtá hlavou, jak muže dvouletýmu autu odejít schovaný konektor z důvody zatejkání. Konektor je naprosto schovaný, ale to asi každý ví. Co mě čeká asi tak za 4 roky by mě zajímalo.
  2. At hledám jak hledám, nenašel vůbec nic, to byl důvod proč jsem to založil. Příště zaslat alespon odkaz na to vlákno. Lze to řešit v rámci záruky? Nebo na lampy je 24měs záruka?
  3. Všiml jsem si, že jsi to editoval. Takže tam žádná led páska neni? Pouze klasické žárovky? Jinak ty ledky se mi líběj, pěkný (blinkry).
  4. Zítra napíšu rozřešení popřípadě. Uvidím jak dopadnu. Každopádně děkuju za radu, i tak mě to pomohlo.
  5. Začalo to úplně z ničeho nic. Auto je v záruce do 2020, ale otázka je pokud je to ten led panel jak řikáš, jestli se na toto vztahuje záruka vůbec, či není pouze 24 měsíců, autu je o výroby momentálně 30 měsíců. Zítra ráno stihnu ještě škodu, tak se tam zastavim a snad budou vědět, ikdyž oni a jejich obecná znalost nevím nevim..
  6. Aha, tam nejsou klasické žárovky? Co tam je přesně za ty ledky?Já teda předpokládám, že ta ledka je v háji. Zítra bych ji koupil, ale neni to nějaké speciální, co se musí objednávat?
  7. Zdravím, dnes při cestě domu se mi rozsvítíla kontrolka pro kontrolu zadních světel vzadu, nějak takhle to psalo a ukazuje to i obrazovka. Když jsem obešel auto, nenašel jsem nikde problém, až jsem si všiml, že levé zadní světlo ( obrysovky zapnuté) problikává, na milisekundu vždy zhasne a hned se rozsvítí a takto pořád dokola. Při vyputých světlech se nic neděje, brzdové jde asi normálně. Usoudil jsem, že to žárovkou nebude, ale čim tomůže byt u 2 roky starého auto? RS TDi 135 kW r.v. 2016. Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...