Přejít na obsah

Viking1920

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Viking1920

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tak prakticky ověřené info pro Ferdu a ev. další: Nokia 3310 (2017) se s Columbusem přes BT spojí, ale kontakty se nepřenesou. Podle vysvětlení Škoda infolinky je to vinou Nokie, která nedodala nějaké potřebné podklady... blablabla: sice nejsem odborník, ale Mazda CX3 r.v. 2016 s ní komunikuje kompletně a perfektně, i když po nové Nokii 3310 nebylo v r. 2016 ještě ani vidu ani slechu. Řekl bych, že Škoda infoline je značková žvanírna.
  2. S III III/16 Columbus Zkoušel už někdo spárovat Nokii 3310 (2017)? V seznamu kompatibilních modelů http://compatibilitylist.skoda-auto.com/ není, ale mám starší Nokii která v něm také není a funguje vč. seznamu kontaktů bez potíží; telefonicky na info lince Škoda fundovaná odpověď "nevím, ale když není v seznamu, tak asi kompatibilní nebude..." Díky.
  3. Tak jsem se dočkal odpovědi z support@skoda-info.cz : zadávat v jiném než klasickém formátu souřadnice nelze... Používal jsem dosud 3 levné přenosné navigace- žádná nestála příplatkových 29000 kč- a všechny uměly nabídnout volbu formátu. To se tedy Škoda vytáhla!
  4. Při zadávání cíle souřadnicemi nedokážu změnit formát zadávaných souřadnic z klasického XX° YY´ ZZ´´ na jiný např. na formát s desetinnou čárkou typu 46,4567 N atd. V uživatelské literatuře se mi postup nepodařilo najít.. jste na tom líp? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...