Přejít na obsah

hellmen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

636 zobrazení profilu

Oznámení hellmen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No já ostřiky dodělával taky, kanály přizpůsobovat nemůžu, ale ostřiky normálně fungujou.Mám BSG 6Q1 s indexem C. Takže bych se toho zas tak nebál
  2. hellmen

    mBank

    Tak jsem si to ujasnil i ta 15% daň z příjmu je mi jasná. díky za info. I tak je to dobrý! Akorát to mělo přijít dřív, teď když se bude stavět mi to je už k ničemu.
  3. hellmen

    mBank

    3,3% je krásný, ale můžete mi někdo uvést konkrétní příklad? Samozřejmě procenta počítat umím. Ale předpokládám, že je to ročně? Na stránkách Mbank píšou:"Zaúčtování úroku je měsíční, ale úroky se vypočítávají denně podle aktuální výše zůstatku." Pokud tedy správně chápu, tak uroky se počítají každej den ze zůstatku a na konci měsíce se to připíše. Tady bych chtěl aby mi právě někdo uvedl konkretní příklad. Pokud budu mít pro jednoduchost celej měcís na účtu 20000,- bude na konci měsíce na účtě 20660,-???????????? Asi ne? jinak tam naleju všechny prachy a žiju jenom z úroku:)
  4. Čau kluci, bude ovladač pod volat fungovat i na FI? Díky za info
  5. Já mám taky index C a nepustí mě to tam. Mám ostřikovače dodělaný, jenom mi chybí relátko, tak jsem na to zvědavej jestli to půjde nebo né.
  6. Právě, že ho do 8 nepustí.
  7. hellmen

    F dodelani pp

    Cosby - machr na elektriku, je ze Štramberku.
  8. Mám rok 2000 a rezlo mi to přesně tak jako je to na tý fotce. Auto bouraný nebylo, opravili to na záruku(vyměnili blatníky+oprava prahu). U novějších modelů (cca2002) už by mělo být udělaný opatření.
  9. Já to dělal na svoji Fábii r.v. 2000 a tam to teda vyznačený nebylo! Resp. tam bylo na několika místech vyznačený křížky, ale těch bylo moc. Musel jsem to poměřit s jiným autem, dvě vyznačený místa odpovídali, ale ty krajní senzory tam nebyli vůbec vyznačený! U auta z roku 2003 by to ale mohlo bejt.
  10. hellmen

    Oprava xenonu

    Myslím, že klepe jenom jedno a to jsem mě rozdělaný a čistil jsem čočku. A právě když jsem to dával zpátky tak jsem nevěděl jak moc to mám na těch gumičkách dotáhnout. Holt si na to budu muset zvyknout. Kdyby měl někdo nějakej nápad, nebo zkušenost jak to odstranit, dejte vědět. Dík PS: To MARTIKK dej vědět jestli se ti to taky neklepe, podle fotek si to natěch gumičkách dotáhl docela fest, já to tak nedotahoval, třeba to bude tím. Dík
  11. hellmen

    Oprava xenonu

    Mě to taky klepe, ví někdo co s tím? Světlo drží na fest, jestli je volná výbojka nebo čím by to mohlo bejt?
  12. Nevíte někdo, jestli by šel použít ovladač z Roomstera a propojit to se Symphony? Popřípadě jak to propojit? dík
  13. Já dělal okna z origo příslušenství (myslím, že to dělá pro škodovku Molpir) je to z originál ovladačema a šlape to dobře, montáž jednoduchá, akorát to nemá dojezd nahoru snad lze vyřešit nějakým relátkem.
  14. Pokud máš na mysli tu sadu z orig. příslušenství kde se vymění klička za motorky a zůstane původní stahovačka tak tam na to nemá verze BSG vůbec žádnej vliv. Já to dělal u sebe a měl jsem BSG 6Q2.
  15. Mám to samý rádio a když jsem znovu připojil baterku tak to po mě žádnej kod nechtělo(kod k němu mám , ale nechtělo ho to) a rádio po zapnutí normálně hrálo. Ale že to bude tak i u tebe to nevím
×
×
  • Vytvořit nový...