Přejít na obsah

Frank.Roman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

955 zobrazení profilu

Oznámení Frank.Roman

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý večer pánové, Měl bych takovou otázku, v místech pravého podběhu (viz. foto) se mi objevuje olejová skvrna, trošku to i ukápne. Sázím na to že to je z Intercooleru, jen bych vás chtěl požádat o rady, co to může způsobovat a případné řešení. Koukat na to budu přibližně na 4 týdny, kdy začnu na autě aktivně makat. Zatím mám přítelkyni v 37tt a je nutné ji poté převézt do nemocnice, kdybych tak neučinil věřím že by mě i mou ovečku ukamenovala.
  2. Zdravim klubaci, Mam takovou otazku ohledne hledani priciny. Moje ovečce evidentne neco schazi nebo strada. Pripada mi vykon slabsi pri nizsich otackach, ale jakmile se dostane na 2000, tak pracuje genialne s novym turbem. V blizke dobe budu menit palivovy filtr. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
  3. Dobrý den, Dne 2.9.2016 v Praze na Podolském nábřeží za tram. zastávkou Podolská vodárna ve směru na Modřany (parkoval sem na krajnici asi 50m od tram. zastavky) mi byla ukradena Škoda Octavia 1.9TDI r.v.2006 šedé metalízy, najeto cca 200 tis.km, spz:5T51202, VIN:TMBBS61Z078021767. Výbava vozu: Automatická dvouzonová klimatizace,tempomat,parkovací senzory na zadním nárazníku. Poznávací znamení vozu:litá kola NEORIGINALNI NA PRAVE STRANE ODRENE, poškrábaný přední nárazník na levé straně,levý předni blatnik nad kolem poskrabany,u ridicova okenka dulek ve dverich za okenkem z vnitrni strany,držák SPZ nese popis s nazvem mesta Ostrava. Za nález a nahlášení na POLICII Čr. jista odměna. Auto naposledy videno kamerovym systemem v 16:34 na ulici strakonická, dojezd auta pri parkování psal 80 km, pravdepodobne vyuzil nejakou benzinovou pumpu. Na aute mi velice zalezi, prosim o kazdou pomoc na tel. 734210373 nebo e-mailove schrance frank.roman@seznam.cz Predem dekuji za jakekoliv sdileni nebo pomoc k nalezeni vozu. Roman Frank.
×
×
  • Vytvořit nový...