Přejít na obsah

GoRingo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení GoRingo

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. GoRingo

    Matrix LED

    Ahojte, mám dotaz na matrix led vs individuální nastavení jízdního profilu, jestli někdo neví, Všiml jsem si, že tam jde režim světel nastavovat taky jako Normal, Sport atd. Na co už jsem nepřišel, ani v manuálu, je co to nastavení vlastně upravuje? Ty světla se chovají jinak při různých režimech? Díky!
  2. Kdyby někdo řešil - příčina byla ve špatně usazené zadní sedačce na zámku z výroby (info ze servisu), závadu odstranili
  3. Ahojte, měsíc zpět jsem převzal S3 Sportline limuzínu a hned od startu mám problém s klepáním z levé zadní části vozu... vůbec nemůžu přijít na to, o co jde.. ozývá se i při nepatrných otřesech, houpání nebo jen při prudším kývání ze strany na stranu. Zkusil jsem to natočit https://www.youtube.com/watch?v=AIZLz-SqfUc Nejzřetelnější je to cca kolem 18 - 22 sekundy. Podezíral jsem zadní lištu na kufru, nebo jak se ten bazmek jmenuje, jezdil bez toho, se sklopenými sedačkami, všemožně prohmatal.. prostě nevím. Nesetkal se někdo s podobnou věcí?
  4. GoRingo

    12V zásuvka

    Co se tím přepojením vlastně změní? Nemá to vliv na jiné systémy (Kessy, autoalarm..)?
  5. GoRingo

    12V zásuvka

    Ahojte, mám takový dotaz na 12v zásuvku u řidiče - dodává stále napětí i po vypnutí a uzamčení vozidla? Mám podezření, že ano. Mám do zásuvky napojenou kameru, která se aktivuje / deaktivuje podle toho, jak se spíná zásuvka. Ve Fordu Mondeu 2012 to fungovalo bezvadně, po uzamčení auta se zásuvka "odpojila", kamera se po nastaveném intervalu vypla. Zdá se, že u O3 pořád dodává šťávu, protože kamera nahrává nonstop. Jde chování zásuvky nějak upravit? Popřípadě vy, co používáte palubní kamery, jakým způsobem je máte v O3 nastavené, aby fungovaly automaticky? Díky za tipy.
  6. Díky za tip, včera nakódováno & adaptováno rychle a bez problémů u MaroCZ na MY2017 OIII LK: pohasnuti LED pri blinkru CH & LH pres mlhy Easy Entry (poodjetí sedadla při nástupu / výstupu) Staging LapTimer Zapnuti indikace rezimu ventilatoru v rezimu AUTO Automaticka aktivace zadniho stěrače Zamknutí auta při nastartovanem motoru Uprava jasu AC displeje.
  7. Bohužel ne, automaticky je tam Bolero, i navigace se musí připlatit.
  8. Zdravím, nebyl by někdo z MS kraje (Ostrava, okolí) na nakódování OIII MY2017 LK Amundsen - zájem bych měl o protočení ukazatelů, poodjetí el. sedadla při nástupu (Easy Entry), ztlumení LED při odbočovacím signálu, případně jízdní profily, pokud budou v BCM. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...