Přejít na obsah

micka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem micka

  1. Takto jsem to nedávno koupil a všiml si toho až doma. Nevím kdy se do autor. servisu dostanu a taky otázka co za to budu chtít, ale jak/jestli nějak pokročím, dám vědět. Pokud by někdo mezitím věděl co ještě zkusit, pište. (Baterka cca hodinu odpojená nepomohla, pojistky zkontrolovány).
  2. Dvojité odemčení nedělá nic. Bez zapnutí zapalování nelze odemknout ani spolujezdcovy dveře (ani klikou zevnitř) ani kufr. Zkoušel jsem oba klíčky co mám.
  3. Ahojte, prosím o radu ohledně fungování zamykání. Mám centrál, ale bez dálkového ovládání. Pro odemknutí kufru a spolujezdcových dveří musím: 1. odemknout klíčem řidičovy dveře, 2. zapnout zapalování(!), 3. zmáčknout tlačítko odemknout na dveřích. Pro zamknutí všech dveří a kufru stačí zamknout dveře řidiče. Pokud pak auto rychle (v rámci vteřin, max minut) odemknu, odemkne se vše. Po čase se ale odemknou už jen řidičovy dveře. Je to standardní chování, nebo se s tím dá něco udělat, aby se vždy odemklo vše? Štve mě to hlavně kvůli přístupu do kufru, protože předtím musím vždy vlézt do auta a zapnout zapalování. Vím, že u aut co nemají centrál se dveře spolujezdce ode/zamykají klikou zevnitř, ale kufr se odemkne spolu s dveřmi. Mám VW UP 3dv. 3/2012. Díky.
  4. micka

    Citigo MR 2017

    ještě mě zarazila jedna věc. Když si objednám Rádio Swing, mělo by být s USB. To je předpokládám to u řadící páky. Pokud si objednám držák telefonu s aplikacemi, předpokládám, že za tím držákem taky jedno USB je (jak lze vidět v recenzích faceliftovaného UP. Takže jsou USB dvě. Pak je v ceníku ještě USB zásuvka pro středovou konzoli, to je asi pro případ, že nemám rádio Swing. Chápu to správně? Nové Citigo bude mít i ambientní osvětlení v interiéru? Viděl jsem, že nový High UP to má, ale i citigo? Nikde jsem nenašel zmínku.
  5. micka

    Citigo MR 2017

    Víte někdo jaký je rozdíl mezi obyč. palubním počítačem a Maxi DOTem? Jde jen o vzhled, nebo nabízí i nějaké funkce navíc? Které? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...