Přejít na obsah

Pisa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Pisa

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Jezdím "slabší" centrum po Praze (Vršovice) za 15l/100km a jsem rád. 18l není neobvyklé, pokud to jsou popojížděčky, časté rozjezdy apod.
  2. Upřímně, u tohoto objemu ti jde o to, jestli ušetříš díky úpravě ŘJ 0,5l/100km? Osobně jsem v tom nikdy rozdíl nehledal a řeči o spotřebě jsou spíše pro manželky těch, kteří si potřebují úpravu obhájit (nadsazeno) a za 9,4 buď rád, já po praze s tím lítam za 15l/100km a když tomu šlápnu na krk tak za 20.
  3. Ahoj, mohu se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s touto stránkou, kde se dá navolit vlastní logo pro Columbuse http://www.netdata.be/iso/ Udělal jsem si ISO, vypálil a řeklo mě to po loadingu toto: Navi jsem resetoval a běží normálně, ale logo staré. Díky za info Verze SW: 5238 custom z této stránky: http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html Tam instalace proběhla bez problému. EDIT: Našel jsem z roku 2011 od Ferdy25 tento post, ale pokud je to rok 2011, předpokládám, že problém by byl asi stejný, nebo se pletu? Díky EDIT2: Vím, že to hodně lidem fungovalo pro VW RNS510. Ale taky je to záležitost stará 4roky a více. EDIT3: (Již vyřešeno - zvoleno DVD-R a vypáleno přes Ashampoo 6 - předtím jsem si vytvořil v ConvertXtoDVD pouze soubory DVD filmu) Další dotaz. Snažím se vypálit DVD film, přesně podle postupu zde skoro na konci, ale neustále mě to hází chybu CD/DVD a vysune mě ho to. Zkoušel jsem vypalovat jak v Nero Vision Express 3 tak v ConvertXtoDVD 6, nevíte někdo, kde by mohl být problém, nebo jestli se nemá něco přenastavit? Díky
  4. Nevím jaký používáš AV program, mě NOD32 AV9 neřikal nic a tomu věřim. (provedl jsem kontrolu všech disků i proti Malwaru a dobrý) I soubory jsou ok a Columbus funguje bez jediného problému.
  5. Tak jsem si poradil sám, na odstranen nefunkční odkaz je ke stažení verze 5238, která už obsahuje v sobě VIM.
  6. Je to poznat pocitově rozhodně na 1,2 rychlostním stupni, 3,4ka mě nepříjde jiná, neměl jsem ještě možnost to otestovat na dálnici, ale určitě to bude tahat asi o něco lépe než předtím.
  7. Tak pro ostatní, kteří se k tomu neodhodlali, to mám odměřené. R.v. 2012 60.000km Před: 230koní, 305Nm Po: 260koní, 309Nm
  8. Zdravím všechny, ani jeden ze starých linků na stažení nefunguje, nemáte někdo náhorou pro verzi SW 3984 z roku 2012 ozkoušené VIMko (a nahrál by jej, prosím), abych nemusel hledat po internetu pochybné soubory? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...