Přejít na obsah

Paul

Uživatel
  • Počet příspěvků

    348
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli Paul

  • Narozeniny 6.4.1987

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

1 230 zobrazení profilu

Oznámení Paul

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. V noci ze čtvrtka na pátek (4. a 5.3.2010) ukradli sousedovi Octavii combi 1.9 TDi 81Kw, parkoval v Prostějově z ulice B. Němcové + okolí. Zabezpečení zřejmě neměl žádné. Poznávací znak plast pod předním nárazníkem měl stříklí nějakou šedou barvou a na polubce měl malý model octavie combi v jeho barvě a měl střešní nosič. SPZ 2M0 4075 Taky říkal že od nového roku je to už 6. octavie combi ukradené v Prostějově.
  2. No mě to nejde, ale to už je jedno, světla jsem zatím vrátil origo, ale z důvodu že neměly červenou odrazku. LEDky mi fungovaly tak že jsem připájel ještě jednu žárovku zezadu na ten panel osvětlení, takže svítila za koberec.
  3. No jestli se pleteš nevím, ale u mě to tak je - Elegance + dveře, žárovka, bezp. pás a hladina kapaliny v nádobce. Ale do těď jsem nepřišel na to jak ji vypnout.
  4. Paul

    Sněhová kalamita

    Přesně tohle jsem měl na mysli
  5. Paul

    Sněhová kalamita

    Byl jsi u toho, že víš jak rychle jsem jel?
  6. Paul

    Sněhová kalamita

    Kdyby jenom jezdit oni obyvatelé této republiky se na sněhu neumí pohybovat, až na pár vyjímek. Po cestě z práce jsem měl pod koly málem 3 lidi a to hned kousek od firmy šli nějací haranti po prostředku cesty, otáčí se na mě vidí mě že za nima jedu, ale neuhne, stojím na brzdě jak debil troubím a on se tomu ještě směje, pak u Kauflandu se nějaký starší pán ani nepodíval když vcházel na přechod, když viděl jak mi stojí kola a auto jede dál stejnou rychlostí skákal zpět na chodník a dokonce se i omlouval. A o řidičích se radši ani nezmiňuji. Pár fotek té kalamity, kdybych našel fotky z loňska tak budou úplně stejné, jen letos je to ta kalamita
  7. Je to OK, propojil jsem to do původního stavu a funguje perfektně, ale když jsem vítězoslavně odcházel od auta zjistil jsem že nemám zavřený ty dvířka k víčku nádrže, zkoušel jsem je zavřít a ony nic, naštěstí to byl jen vyskočený bowden za kobercem v kufru.
  8. Našla by se zde dobrá duše, která by mi vyfotila jak vypadá vnítřní osvětlení. Původní majitel asi nebyl spokojen s funkčností tak ho trochu "vylepšil" a původní zalisované plechy na některých místech přerušil a docílil tak toho že když chci rožnout žárovku u řidiče tak se rozsvítí obě a tlačítko u spolujezdce nefunguje. Chtělo bych to vrátit do původního stavu. Vyfotil jsem ten svůj a označil co jsem našel porušené.
  9. Nevím co přesně by jsi chtěl o radiu vědět. Mám ho něco málo přes rok a nemám mu co vytknout. Když jsem ho kupoval bral jsem k němu i nové přední repro a ovály do zadního plata a zároveň tlumil přední dveře. Takže radia s původním repro jsem si moc neužil, ale mezi původním MS402 byl propastný rozdíl .
  10. Paul

    Nešvar

    Tak tak některým auto svítí dobře ale v hlavě mají temno. Teď v neděli večer jsem jel do města, vyjedu od baráku a u "kulturáku" vidím nastartovanou fabii a lidi co do ní nasedají. vyjedu z dědiny rožnu dálkový, za chvíli ho mám za sebou a on si v klidu jede taky s dálkovýma. Párkrát mu bliknu zadníma mlhovkama a nic tak zkouším brzdovky, blíkám jak zteklej ale on si pořád svítí. Asi po kilometru jede proti auto já dálkový zhasínám. on sice pozdě ale taky, ale v zápětí na rovným useku je hned rožína. Tak to jsemuž nevydržel a zastavil na prostředku cesty, tak yby nemohl objed a hadejte kdy ty dálkový vypl, až když mi stál za nárazníkem. Debil jeden
  11. Paul

    Sterace

    To ne, právě naopak, myslel jsem to tak že ty Bosche byly to první co jsem na auti kupoval. Stírají krásně a jsou tichý v každý rychlosti (0-130)
  12. Paul

    Sterace

    Aera od Bosh byly to první co jsem na autě měnil po koupi a od té doby spokojenost v kombinaci s tekutýma to nemá chybu.
  13. Paul

    stahovačka

    No tak ten plast z toho Brna mi ani nevzpomínej, musel jsem ho dát do stahovačky u ridiče, praskl mi mou vinou když jsem ji vytahoval ven (málo jsem si povolil ten šroub co drží okno) za 1. nešel mi tam nasadit, musel jsem ho dopilovat a za 2. není na něm prostor pro tu "kuličku" co je na konci lanka, takže teď mi dře o tu vodíci lištu, nechutný zvuk.
×
×
  • Vytvořit nový...