Přejít na obsah

Dibla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    68
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dibla

  1. http://www.hifiland.net/katalog/oprava-ridici-jednotky---starteru-pro-xenon,-5dv-hella,-pouzito-ve-vozidlech-skoda,...~zREP_5DV008290.html
  2. Vypada ze je v poradku. Nez koupis jinou, tak ty ridici jednotky jdou poslat na repase... na netu jde najit.
  3. Ta voda tam lehce zatece, nebo se vysrazi, ale uz ma problem zmizet... a pak to koroduje a koroduje..... Zkus ji rozdelat. Odsroubujes 3 nebo ctiri torxy a otevres dve pulky. Mezi je tesneni, ktere se casem lehce prilepilo. A pak to zase jde v pohode sesroubovat
  4. Jo, taky jsem mel v obou jednotka vodu a musel jsem kupovat obe nove. Koupil jsem od nejakeho typka prez inzerat uplne nove za cca 2000 kc ks. Zkus je rozdelat a podivat se. Pokad ti zatim vyhazujou pojistky, treba je jeste vycistis a zachranis. Rozdelavej opatrne, at nevjedes sroubovakem dovnitr jako ja....
  5. Zdravim Panove, lehce mimo tema. Jde kabel HEX-CAN pro VW pouzit s jinymi programy, treba pro fordy FCOM Diagnostiku? Nebo se kabel poskodi?
  6. Kde jsou ty snimace a jak je zkontroluju?
  7. Dobre, zkusim to jeste jednou. Ale neco podobneho jsem zkousel a akorat se na diagnostice zmenily hodnoty pozice na 30000. Pri posuvu ukazuje spinac(napr. podelneho posuvu) aktivni/neaktivni ale hodnota pozice se nemeni. Vyzkouseno: Po najeti operadlem dopredu dvakrat gongne. Po najeti cele sedacky dopredu se nic neozve. Zadna zmena, jen v chybach zmizi zavady motorků. Ty se objevi znovu, kdyz popojizdim se sedadlem jak se samo po kouskach zastavuje.
  8. Ahoj, připomínám se, jestli by nekdo nedokázal poradit... Dekuji
  9. Tak mechanik by mel byt dobrej, dela v servise pro nakladaky a neni to patlal. Ale chybu mohl udelat... Co se tyče oleje, co tam kdo lejete?
  10. Chvili byl klid. Budu to muset vyresit. Jeste dotaz, kdyz to takto papka olej, co na to rikaji pri STK na emisich? Projde to?
  11. Ahoj panove, asi takevej nevhodnej dotaz. Jake oleje se daji do superba nalit? Co by se stalo, kdyby se tam nalil takovy 10w60? Melo by to nejaky ucinek proti mizeni oleje do motoru? Nechaval jsem komplet pretesnovat motor i s krouzkama a po 15 000 mi mizi asi 1l na 1000km. A ten smrad zamnou je děs...
  12. Některé superby mají v šíbru solární panel s funkcí větrání interieru. Určitě tu bude otom nejaké téma ;-)
  13. Ja osobne jsem zastance origo svicek... U moji LPG fabie 50kw jsem vzdy mel problem s jinyma svickama, ale s origo nikdy. Ted mam v superbu 2.8 LPG taky origo a bez problemu.
  14. Palivovy filtr, nebo palivovy ventil. Pritelkyni to delalo neco podobneho a byl to ventil co je na filtru..
  15. To jestě nevim. Kamarád má fábuli 1, xenon a ma na černo i plochu pro dálku. Jemu to tak prošlo.
  16. Stříkal mi to kamarád sprejem. Asi něco na plasty. Chce to pořádně nahrubovat nejjemějším smirkem, nebo pastou a potom nanášet slabé vrstvičky. Nevim jestli to stříkal 6-10x?
  17. Take jsem to nedávno dělal. Co se týče toho stříbra, nenapadlo mě nic lepšího (je fakt, že mě do světel teklo a mel jsem tam žabinec), než to dát do myčky. Vysledek? Jedno bílý plast, druhý šedivý plast. Stříbro někde ve filtru... Řešil jsem to černou barvou.
  18. Předpokládám že O2 myslí (Octavia druhé generace) ... O:-)
  19. A otocit klickem zamek na kufru? Poloha svisle nebo vodorovne... zmeni se system otevirani...
  20. Dobry den všem. Nevi nekdo o něčem podobnem pro naše superby? http://docplayer.cz/3353492-Kodovani-a-prizpusobeni-jednotek-fabia.html
  21. Zavarit, zabrousit a zalakovat. pokud to nebude vadit rozptylu svetla a je to mala prasklinka...
  22. Takova ta spejle co serizujes hodiny, nebo km. Slo to u fabia 1 . Reset servisu Olejový servis 1. Vypněte zapalování. 2. Stiskněte tlačítko a držte jej stlačené. 3. Zapněte zapalování. 4. Uvolněte tlačítko když se na displeji počitadla kilometrů objeví "Service OIL". 5. Otočte tlačítko doprava. 6. Na displeji se objeví "---". Servisní prohlídka 1. Po opětném stisku tlačítka uvidíte hlášení o následující údržbě. 2. Uvolněte tlačítko když se na displeji počitadla kilometrů objeví "Service INSP". 3. Otočte tlačítko doprava. 4. Na displeji se objeví "---". 5. Vypněte zapalování. 6. Systém byl resetován.
  23. Torque umi jen motor. Intervaly nebo abs, popripade jine vybaveni neumi. Interval by se dal mozna vymazat prez cudliky v pristrojovce.
×
×
  • Vytvořit nový...