Přejít na obsah

Miroslav097

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Miroslav097

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím přátelé, chtěl bych se zeptat kdo má zkušenosti s řetězovými rozvody, jestli podle zvuku na videu by poznal jestli jsou rozvody ok nebo na ,,odpis"? MOV_2076.mp4
  2. Zdravím , když jsem si diagnostikoval Fabii 1.2 HTP, tak se mi objevila chyba P0404 a když jsem si našel na internetu přesně co to je a našel: Recirkulace výfukových plynů obvodu rozsah / výkon a nebo něco s relé u ventilátoru, tak nevím. Co myslíte?
  3. ZDravím lidi, chtěl bych se zeptat jaká je nejlepší mobilní aplikace pro android na diagnostistiku, jde mi konkrétně aby mně ukázala co mi zobrazuje kontrolka elektriky motoru? Fabia 1.2 HTP 47kw
  4. Zdravím lidi, vytáhl jsem ze své fabie Patriot IV to je pro sledání polohy auta, protože se mi zdá že to žralo hodně baterie. Nevíte co je potřeba vytáhnout ještě, vytáhl jsem tu krabičku a o je všechno ostatní dráty jsem nechal tam protože jsou tak sepnuté, že bych musel vyndat celou palubovku a to se mi nechce. A chci se zeptat jestli to nebude mít na provoz auta?
  5. Zdravím lidičky, nevím si rady s odtoky u mé Fabie combi. Jak je pod stěrači žlábek pro vodu, tak mi tam chybí odtek na vozovku, zprvu jsem si myslel, že je ucpaný ale tam nic není. Tak mám to provrtat a nebo ne? Mám obavy aby se pod tím neskrývala nějaká elektronika. A je mně divné že by s tím Škodovka nepočítala při výrobě. Je to verze Classic.
  6. Miroslav097

    SPOJKA HTP

    A to odvzdušnění se dělá jak? Přesně? Rozjezd do kopce jsem zkoušel několikrát ale myslím že.... a to se pozná tak že to cuká? A jak to myslíš že nedojedu? Co se s tím stane?
  7. Miroslav097

    SPOJKA HTP

    Zdravim lidi, chtěl bych se zeptat. Koupil jsem si ojetou fabii 1.2 HTP 47kw a má asi problém se spojkou, protože spojka zabírá asi 1 cm od dorazu. Myslíte že to mám odvzdušnit a nebo vyměnit za novou a co se může stát když to nechám tak?
×
×
  • Vytvořit nový...