Přejít na obsah

o.fox

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení o.fox

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím všechny čtenáře, chtěli bych vás požádat o radu. Minulý týden jsem nechal jeden den auto stát před barakém, místo obvykle v garáži. Večer, když jsem ho šel zaparkovat do garáže, nastartoval jsem, ozvala se hluk, jako by něco lítalo po motoru a rozsvítila se kontrolka žhavení - závada na systemu start/stop. Po pár pokusech vypnout a zapnout motor se nově objevila kontrolka "chyba motoru". Auto přestalo jet, atd. No, kouknu pod kapotu, hledám a vidím, že drátky k čidlu u turba, jsou přetrhané. (nejdřív jsem vlastně kouknul na fórum, co by to mohlo být) Mám takové tušení, že v servisu by to bylo minimálně za 5 tis. Kč (diagnostika, oprava, součástky) tak jsem si řekl, že to zkusím vyřešit jinak. Odpojil jsem konektor, koupil jsem tento kabel i s odpovídajícími piny, a že to teda napájím dohromady nebo spojím dutinkou. Nicméně ten kabel, který jsem pořídil má průřez 1mm a ten původní je asi poloviční a ten není skladem. Otázka tedy je: 1) Myslíte si, že bude nějaký problém, když spojím dva vodiče o jiném průřezu, tedy zvětším průřez (0.5mm na 1mm)? Kromě toho jsem si při focení všimnul, že za motorem je nějaká součást, nevím přesně co, která je podivně, na půl rezavá. Což mě trochu děsí, protože auto je to z roku 2015 a rezavé by to asi být ještě nemělo. Rozhodně ne takto na půl. 2) Co je to za součástku a myslíte že to projde v rámci reklamace? (prodloužená záruka na 100tis. km nebo 5 let) Díky všech za případné rady.
  2. Od té doby co používám CarPlay s Waze nemam problém. Do té doby to nešlo prakticky spojit na poprvé. Momentálně iPhone X s klasickým originálním kabelem.
  3. Mě se to takto neodpojuje. U mě se to spíše stále připojuje :-/. Viz obrázek. Ale mám iPhone a nepoužívám CarPlay... car play mě ani tak neštve, stejně je téměř nepoužitelný, ale to nabíjení se pořád zapíná a vypíná a hlavně přehrávání ze Spotify.
  4. Tak jsem zkusil obojí. Jiný kabel, jiný mobil a bohužel bezúspěšně. Z mobilu tedy jen iPhony. Pokud povezu někoho s androidem, zkusim to i s nim. Nicméně, je to pěkne otravné. Hlavně, když přehrávám ze Spotify hudbu a podobně. Někdy se to chytne hned a někdy to trvá i desítky kilometru po opakovanem pripojení a odpojení. :-/
  5. Ahoj, neřešil někdo problém, že po připojení iPhonu k přednímu USB se telefon opakovaně odpojuje? Konkrétně se děje to, že připojím telefon. Objevíce se načítám USB a po chvilce se telefon začne nabíjet. Pár vteřin na to se telefon přestane nabíjet a opět se objeví načítám USB na columbusu. Někdy to jde bez problému hned na poprvé - spíše vyjímečně, ale většinou musím telefon třeba i 10x odpojit od kabelu a připojit znovu aby se to chytlo. Je to dost pruda. Nepomohl by například nějaký ten silnější kabel nebo je to běžné chování? Někde jsem zde četl, že první serie SIII neumí dokonce nabíjet. S tím problém nemám. Když už se to chytne, nabíjí to i se zapnutým Wazem. Díky moc
×
×
  • Vytvořit nový...