Přejít na obsah

asdf7890

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli asdf7890

  • Narozeniny 1.1.1978

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

995 zobrazení profilu

Oznámení asdf7890

  1. Ahoj, chtěl bych se zeptat na Váš názor, zda byste u 1.5TSI 110kW zvolili automat (DQ200, suché spojky) s mHEV nebo manuál. Zajímal by mě Váš názor ohledně výhod a nevýhod. Pokud někdo nějakou variantu máte tak by byly zajímavé i praktické zkušenosti. Děkuji.
  2. Fandim teto prestavbe. Predpokladam, ze Fabia III a Rapid maji jine hmotnosti skel a treci plochy, nevim jestli motorky nemuzou mit treba odlisny vykon/otacky. Bylo by mozna zajimave pred prestavbou zmerit casy za jak dlouho vyjede/sjede okno nahoru/dolu, pak by se casy mohly porovnat se stavem po prestavbe.
  3. Ahoj, nevite jak moc je servisne narocne vymenit cerne gumove listy (Ambition) kolem oken za chromovane (Style)? Nechal to uz nekdo v servise predelavat? Dekuji.
  4. Ahoj, nevite jestli nejake auto VW nebo SEAT ma stejne ET jako Scala? Predpokladam, ze roztec der je v koncernu stejna a treba by se nejake hezke origo kola nasly? Predem dekuji za tipy.
  5. V manualni klimatizaci se rychlost ventilatoru ovlada otocnym koleckem. Smer foukami se ovlada taky otocnym koleckem (ma 4 polohy). Takze u manualni klimatizace neni zadne ovladani pres displej. Automatickou klimu jsem nikdy nemel. Nevim jestli je ve Scale lepsi mit mechanickou nebo atomatickou (s nevyhodou ovladani pres displej) klimu. Co myslite?
  6. Ve výbavě Style je automatická klimatizace Climatronic která se ovládá přes dotykový displej což mi nevyhovuje. Myslíte že by bylo možno u dealera na nějakou výjimku změnit konfiguraci vozu tak, aby u výbavy Style dali ve výrobě do vozu mechanickou klimatizaci? Klidně bych si za to i připlatil, protože ovládání tlačítky mi více vyhovuje.
  7. Mohl bych se zeptat jakym zpusobem se da demontovat zadni sedak? Udajne jsou tam i nejake jednorazove uchyty ktere se po demontazi a nasledne montazi musi vymenit? Dekuji.
  8. @Dczek: Uvažuju, že bych dojezdovku otočil vyboulenou stranou dolů a do ní bych koupil originál polystyrén s nářadím z VW. Bylo by prosím možné napsat ještě i číslo dílu a označení co je vyraženo na tom plechovém disku (např. 6.5J x 18 ET35)? Děkuji.
  9. Zkousel prosim nekdo dodelat prihradky pod predni sedadla ktere jsou v "Simply clever paketu"? Stoji za to to dodelat? Slo by to dodelat do klasickych (ne sportovnich) sedadel? Pokud by mel nekdo objednaci cisla dilu a nejake fotky jak namontovat tak sem s tim :). Predem diky.
  10. Muzu se zeptat co pozadujes kdyz ne opravu? Diky.
  11. Kdyz budu mit odpojeny konektor od "meraku proudu na minus polu baterie", tak pri nastartovanem motoru si muzu nekde v menu infotainmentu zkontrolovat stav aktualizace a pripadne si vynutit a spustit sam aktualizaci infotainmentu?
  12. Dalo by se do Scaly ktera nema paket pro spatne cesty domontovat spodni kryt motoru z paketu pro spatne cesty? Vyhodou by mohla byt lepsi aerodynamika pod vozem a mensi spineni motoroveho prostoru, protoze prostor by mel byt vice zakryty, taky by to mozna znemoznilo kunam se tam dostat. Nevite jestli ten zesileny spodni kryt motoru z paketu pro spatne cesty neni trochu tlustsi a nesnizil by svetlou vysku? Pripadne jsou myslim v paketu i jine dily, snad na zadni naprave nejake kryty lanovodu, mozna i to by stalo za to dodelat... Pokud by nekdo tuto upravu realizoval a dal sem nejake fotky, postrehy, cisla dilu tak by to bylo super. Dekuji.
  13. ferda25: Jeste bych mel upresnujici dotaz. Tim, ze se dokoduje cteni dopravnich znacek, tak se nekde v menu infotainmentu (predpokladam v Nastaveni) po novu objevi nove polozky neco jako 'cteni znacek zapnuto' a 'cteni znacek vypnuto'? Ve ktere jednotce se to koduje? Primo v kamere? Diky predem za odpoved.
  14. Dotaz: Slo by u Scaly Ambition s obycejnou zakladni kamerou ve skle pro Lane Assist (bez funkce automatickeho prepinani dalkovych svetel), bez virtualniho kokpitu (pouze Maxidot) dokodovat cteni dopravnich znacek? Pokud ano, tak by se zobrazovaly cernobile na Maxidotu?
×
×
  • Vytvořit nový...