Přejít na obsah

dudusk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    84
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dudusk

  1. EFB+ je nová, AGM má tři roky. Výměna by byla zdarma. Dík za info, měnit teda nebudu.
  2. Zdravím, mám kodiaq a je tam baterie AGM. Mám možnost výměny novější baterie EFB+ mužů to vyměnit? Dík za radu
  3. Asi závada na spínací skříňce, ten zadní ořech. Řešil jsem to v záruce.
  4. Dík za schéma zapojení, mám bolero, subwofer funguje, jen bych ještě potřeboval poradit, kde nepojit spínání, aby to hrálo i bez motoru. Mám ten stejný v rapidovi, ale ten je starší, mám to napojené na spínací skříňce, tady je kessy. Napojil jsem to na vnitřní osvětlení, ale když se po 10 min. Odpojí, tak kontrolka na subwuferu bliká a nevím jestli to neškodí repraku, nebo to nevybije baterku. Napojit na něco jako výhřev sedaček zvládnu. Rádio je ta krabička, do které se strká SD karta, ta za displejem. VID_20180321_134530.mp4
  5. Tak jsem si poradil. Musel jsem napojit spínání na klíček. Takže jsem demontoval sloupek řízení a tam napojil na konektor spínací skříňky. Už to hraje super. Mám to nafocené, jen nějak nevím, jak vložit fotky...
  6. Ahoj, právě to zapojuji a narazil jsem na problém. Nevím kde napojit + co spíná reprák. U rádia to nejde. Prošel jsem pojistky a tam jsem taky nenašel. Poraďte někdo prosím...
  7. Tak jsem zakoupil http://www.electronic-star.cz/Aktivni-subwoofer-Auna-CB250-10A-25-cm-vykon-az-600-W_i1128.htm Nemáte někdo schéma zapojení radia? Potřeboval bych čísla pinů na zadní repro a napájení zesilovače ať to nemusím hledat.
  8. Já mám nově rapida s dsg a byl jsem varován před dáváním neutrálu za jízdy, prý když dám D z N, že to ničí spojky. Prý o tom psaly ve světě motorů. Má k tomu někdo něco? :-)
  9. Tak jsem hledal a spousty subwooferů má možnost napojení HI/LOW t.j. buď výstup z radia na subwoofer, nebo se tam připojí dva repráky. Zvažoval jsem pod sedačku http://aukro.cz/show_item.php?item=4309861296 Myslím, že na zlepšení zvuku to stačí, nepotřebuju aby auto nadskakovalo, stačil by zvuk např. OIII
  10. Já jsem taky nespokojený. Mám i zadní a je to bída, FII kterou má žena má repro jen ve předu a hraje to líp. Proto bych se chtěl zeptat, jak připojit nějaký aktivní woofer na origo radio. Myslím si, že měnit výsky je naprosto zbytečné, je potřeba jen zlepšit basy. Neorigo radia mají výstup na subwoofer, u origo to asi není. Existuje nějaké řešení jak pripojit?
  11. dudusk

    IMG 0255

    Ahoj, vypadá to pěkně, ale nebude se to loupat?
  12. OK budu rád. Co se týče dovírání (otevírání)í oken přes dálku, to mě taky zajímá, soft. to prý nejde, měníš ř.j. centrálu? A coming home jak děláš, to uděláš natvrdo při každém zamknutí, nebo jsi nainstaloval nějaké čidlo na světlo?
  13. Jak myslíš. Já bych chtěl zjistit, jak připojit červené světélka na jednotlivé dveře? Chtěl bych udělat ty červené světýlka zevnitř dveří a osvětlení nástupního prostoru, ale nikdo není schopen poradit, kde napojit, aby se rozsvítilo jen to u otevřených dveří.
  14. Co je na tom složitého? Rozděláš jen to světýlko, zbytek se zasune za okraj stropnice a plast na A sloupku buď odtrhneš, nebo opět jen zasuneš za okraj.
  15. Vyloupneš sklíčko světýlka, uprostřed jsou dva šroubky, ty drží světýlko ve stropě. Kabeláž jsem napojil přímo na tu středovou žárovku- sufitku a natahl ho kolem čelního skla a kolem dveří až k prahům a od tud rozvedl. Doporučuji bílou barvu, zelená není v hodná. Předělával jsem na bílou.
  16. Nevim, ale ještě jsem neviděl že by šlo něco takového koupit. Ale když se koupí nové auto liťákama, tak má kotouče buď stříklé s barvou, nebo pozink, ale stejně to srezne.
  17. Otec to taky řešil asi před sedmi lety a na úřadě to nezapsali, protože tohle auto není v nějakém registru, prostě tam tažné není schváleno. Jezdíme bez zápisu do TP,po montáži máš sedm dní na zápis, takže při kontrole nějakému aktivistovi řekneš, že jsi namontoval včera a zítra jdeš na úřad.... Prostě není otipované, tak nezapíšeš....
  18. Co tak koupit nové kotouče a pozinkovat. Mám možnost galvanického zinkování. Má někdo zkušenost?
  19. No to je OII FL, někdo by napsal OIII a já bych řekl Nová Octavia MR 2010
  20. Bohužel jsem sehnal jen OII, ale myslím, že to je v podstatě stejné.
  21. Díky za info, už jsem něco našel v dílenské příručce, ale zkušenost je zkušenost Rádio je origo....
  22. Ahoj, mohl bych se zeptat ještě na několik podrobností? Jak sundám ten plast z B sloupku? Je nacvaknutý směrem dolů, nebo tahat do auta směrem k sedačce? Nejde to protáhnout dolů bez demontáže? Pak ještě radio. Předpokládám, že je přišroubováno asi čtyřmi torxi pod tím rámečkem z imitace karbonu. Ten je asi jen nacvaknutý? Poslední věc, budou hrát bez kódování?
  23. Tohle bych taky chtěl, ale nemám odvahu rozdělat světla. http://www.youtube.com/watch?v=iy6SQuZMAhQ
  24. Osvětlení prostoru pod kufrem mám, je to sice špatně vidět, ale jsou to ty dva body u krytu motorku stěrače. Diody se kupují v elektru, jsou různé barvy. Diody mají mikroprocesor, takže se nespálí jako ty levné s odporem a různé svítivosti. Proužek diod je na druhém obrázku. Ze spodní strany má lepící pásku. Stříhá se to po oddílech se třema diodama,takže je jedno kolik si jich dáš- jako délka. Ořízne se takové krycí lepidlo ve kterém je to zalété a přiletuje dvojlinka za cca. 2kč/m. Jeden díl diod stojí do 25kč a jeden metr tak do 400,-kč. Co se týče montáže jen jsem natahl dvojlinku od větýlka v kufru. Docela bez problémů, jen ta hadička k ostřikovači je dost křehká, tak mě v průchodce praskla, ale šla nadstavit jinou, co mají v domácích potřebách. Drát se pak přiletuje na ten proužek diod. Diody se musí přesně připojit, jinak nesvítí- plus na plus a mínus na mínus. Docela jednoduché, jen to tahání drátů ....
×
×
  • Vytvořit nový...