Přejít na obsah

Seef77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Seef77

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Tak dnes mi psala tisková mluvčí škoda auto že 2.0 TDI EVO 147KW pro Superb bude v druhé polovině roku.. Přesněji údajně neví.. ?
  2. Nechci dělat reklamu. Měl jsem úpravu od autochip.eu s tím jsem moc spokojený nebyl.. Navíc mi to ve škodovce přehráli a autochip.eu mi to odmítl bezplatně přehrát znovu tak jsem zvolil dražší společnost která to v ceně má a navíc je úprava pocitově výrazně lepší.. Včetně snížené spotřeby..
  3. Řekněme že klasické "načipování".
  4. Tak po úpravě řídící jednotky jezdím bez problémů tohle.. Je to za posledních 3071km takže je tam i hodně kilometrů za studena.. Viz foto..
  5. Dá a celkem přesně, motor zahřátý na 95 stuňů, rychlost natavena na 140km. V téhle rychlosti resetováno počitadlo. Takže žádný studený rozjezd, žádné zrychlování. pouze udržování rychlosti 140 km tempomatem. Převýšení na daném úseku minimální. Teď mi půjčili SCOUTA 4*4 DSG 135kw najeto 14tis. Spotřeba při stejných podmínkách o 2 litry méně a pocitově i mnohem lépe jel. Tak fakt nevím, jestli mám horší kus, nebo je to jen v hlavě. Superba bohužel zrovna neměli na půjčení takže jsem to nemohl srovnat přesně.
  6. Po první výměně oleje spotřeba stále dost vysoká.. Přikládám foto.. Dálnice tempomat 140. Od Kojetína po první sjezd Otrokovice.. 8,3 l.
  7. Právě že už přes 20tis. A jezdím spíš na pohodu. Ale půjčím si ve škodovce stejný kus a porovnám to.. Pokud to bude stejné není co řešit, pokud by to bylo výrazně lepší zvážím reklamaci.. Nejvíc mě zaráží ta spotřeba na dálnici.. Při 140 na tempomat kolem 8 litrů.. A přitom žádné kopce..
  8. Reálná i podle PP je úplně stejná, to jsem několikrát počítal. První auto které nekecá.. Ale dálniční spotřeba při rychlosti 140km na tempomat přes 8 litrů se mi zdá hodně.. Máme ještě Superb 2 kombi 4x4 127kw bez DSG a ten bere při stejných podmínkách cca 5,5litru.. Takže o 2,5 litru méně.. Proto se ptám jak to mají majitelé stejné specifikace vozu..
  9. Škoda superb 3 combi 4x4 140kw DSG. Jsou tu nějací majitelé uvedené specifikace? Zdá se mi že můj Superb docela hodně žere. A nemám s čím srovnat.. Dálnice na tempomat 140km/h cca 7.5l. Předchozí model stejné specifikace pouze bez DSG bez problémů kolem 5l. Díky za vaše ohlasy.
×
×
  • Vytvořit nový...