Přejít na obsah

monty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem monty

  1. Ahoj. Prosím o radu. Koupil jsem octu r.v. 99 Ale už tam předchozí majitel asi měnil přední světla za ta čirá,(si myslím že v tom roce jeste nebyly), a myslim si že puvodní byli i s mlhovkami.Na kabelech mám nějaké konektory ještě volne, (jen tak tam visí u každeho světla), a na palubovce se mi taky kontrolka rosvicí. Jenže v těch novych světlech jsou ty postrání pozice zaslepene. Tak se chci zeptat, mám možnost ted koupit jen ty čočky mlhovkové, jsou pry do roku vyroby 99, tak jestli tam pujdou nejak přidělat když nožem vyříznu ty zaslepky nebo tak nejak.Jak je to tam dělany? Půjde to? Děkuji za radu.
  2. Díko moc Sakin, ten návod je tak podrobnej že to snad i zvládnu. :-) O víkendu na to vlítnu a uvidím. Ještě jednou díky. P.S. Kolik tam je těch diod kdybych je musel měnit, tak at si je koupim do předu.
  3. Ahoj, prosím o radu. Nesvítí mi oba lcd v kapličce na palubovce (stav tachometru,palub pc,) Jinak cela palubka svíti. Tak mi prosim poradte co s tím a jak na to. Sem v tom nováček. Moc dík.
×
×
  • Vytvořit nový...