Přejít na obsah

kalikroman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení kalikroman

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. tomakecTD a ložiska jsi zkoušel
  2. Také doporučuji celé auto zvednout a postupně zatočit se všemi koli a jestli některé hučí tak vyměnit ložisko. Ale jestli máš 4x4 tak se ti z předními koli bude hůř točit. Ja až po sundání kardanu poznal že hučí levé přední kolo. ? . ?
  3. Také jsem měl problém že mě to hučí při 80km/h postupem času se to posunulo na 60km/h. Nejdříve jsem měnil zadní ložiska. Poté sundal kardan. A až po sundání kardanu . Šlo zatočit z přední nápravou lépe. A byl problém na levém předním kole. Ale měnil jsem raději i vepředu obě ložiska. Při této opravě jsem i měnil již projete kotouče a desky. A už je v autě krásné ticho .
  4. a na které nápravě přední nebo na zadní nápravě , jsi měnil ty silenbloky ?
  5. kalikroman

    Škoda Garde

    Ahojte zhanim na garde přední plastový nárazník , jestli nekdo máte naprodej dejte info. Kalikroman@seznam.cz
  6. Tak jsem se dnes do toho pustil . Zvládl jsem to i bez sundávání nápravnice , ale jeto masakr a doufám že to už příště dělat nebudu. A po rozebrání EGR je zaseknutá podtlaková klapka a chladič je tak též zanesený ,ale není ucaný uplně . V novém originál EGR není součástí těsnění tak doporučuji si to těsnění před výměnou pořídit ať kvuji tomu nečekáte.
  7. Tak jsem zjišťoval a znami ve Škodovce me to.prodá za 8500 ,- a v náhradě me dali cenu 7000,- Lukas . ale na Lukas jsem slyšel že se často kazí. Navíc mam 4x4 , ale naprava bi se tam sundavat nemusela . Ale turbo musí dolu. Čistit se me to nechce abych to znovu nemusel rozdělávat. Jinak děkuji za vaše rady .
  8. a jakou mate zkušenost z levněnjším EGR z Číny ? nebo raději investovat do originálního ?
  9. Dobrý večer, nestkal se někdo s touto závadou P040800 obvod snímače recirkulace spalin B - vysoký signál . za jizdy se rozblika zhaveni a auto nema výkony , ale až se vozidlo zahřeje na 90 , když vypnu motor a znovu nastartuji tak začlo po chvili blikat znovu opet ztrati výkon a rozvítí se kontrola motoru. Je to motor 1,6 CAYC Dejte radu co by to mohlo být za problém. Děkuji Roman
  10. děkuji navod jsem si tánu a našel a už to i svítí. děkuji Roman
  11. ano jsou tam dvě žárovky , auto je dovezené z Belgie a nemám k tomu český navod . Co jsem našel na internetu tak se to má aktivovat přes palubní počiteč, ale to mě nejde . na OI jsem se do palubního počitače dostal podržením tlačítka + na pravé páčce ,ale tady mě to nejde. tak jestli mě poradíš jak se dá to denní svícení aktivovat tak budu rád za každou radu.
  12. ano po faceliftu. jedná se mě oto že bych chtěl aby mlovky svítili jako denní svícení , někde zde na foru jsem četl že jeto snad mod amerika.
  13. dobrý den, mám takovou prozbu , hledám někoho kdo je ze Zlina nebo blískeho okolí a umí nakodovat denní svícení do mhlovek OII po FS .
×
×
  • Vytvořit nový...