Přejít na obsah

Krešta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli Krešta

  • Narozeniny 28.7.1982

Oznámení Krešta

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj Borci, nejspíš tu už ten problém přede mnou někdo řešil, tak se omlouvám, že to otvírám znova, ale pokusím se vám popsat moje trable a prosím o radu. Pustil jsem se do renovace světla, konrétně mám Octavii 2 RS rok výroby 2007. To světlo bohužel při renovaci zemřelo a je nepoužitelné. Brousil jsem ho a po nalakování bezbarvým lakem speciálně na světla jsou viditelné takové malé prasklinky v plastovém krytu světla. Vypadá to hrozně. Smířil jsem se s tím, že se někde podívám po jiných, ale napadlo mě. Koukal jsem na čočková světla, jestli by nešlo vzít čočkové světlo a přehodit do něj střeva z mého xenonu. Nebo vyměnit sklo z jiného světla? Mám totiž zdravý xenon a má pouze poškozené sklíčko. Přijde mi škoda dávat skoro 8 tisíc za nové světlo. Má někdo zkušenosti s tím, co píšu nahoře.
  2. boys, jestli platí ta neděle v jednu na náměstí v kolíně, tak bych se taky zůčastnil. Na sandberku (směr Starý Kolín) je príma koupáníčko na písečné pláži.
  3. zdarec, teda obrovský štěstí, že nemáme ten pokec dneska, páč to se na mě nezlobte, ale to bych nepřijel. Pár fotek jsem udělal, ale radši fotim auta v pohybu, takže nic moc.No koukněte. http://kresta01.rajce.idnes.cz/ Jo a z Vašich fotek jsem vyhodnotil, že moje autí vyhrálo cenu šmudla srazu, takže očekávám ocenění
  4. nemyslim, že by jsi byl jedinej se špinavim autem. Já bych se teda taky zůčastnil, a klidně zaparkuju vedle Doda a můžem udělat soutěž o nejšpinavější auto.
  5. dlouho jsem tu nebyl, ale toho Favorita malovaného válečkem jsem v Kolíně už taky viděl. To by byly gut fotečky
  6. souhlas. a hlavně vidím, jak mu někdo šroubuváčkem uloupne tohle.....
  7. tady jsou kousky, co jsem nafotil během návštěvy v Paříži. Jsou to taky ulice ne??
  8. No mi přijde,že na roce až tak nezáleží. Hlavní jsou pro mě kilometry (dá-li se tomu věřit). Věřím, že jsi spokojený uživatel OII a doufám, že brzy taky budu. Díky za názor.
  9. ? ty kolíňáku. Já v kolíně taky přebývám. Kdybych si to někdy nedejbože koupil, tak by jsi mi zdá se mohl pomoci s tím chipem? Jinak všem díky za rady a asi mám jasno. 1,8 TSI zní úžasně, ale já najezdím celkem dost a s spotřebou, kterou mám u své současné 1,8 jezdím stejně na spotřebu, což znamená, že mě z toho tahá pravé lýtko. Prostě jedu jak chuj, abych se dostal pod 8 litrů. No není to nejnovější motor, ale já bych rád ušetřil na jízdě, takže to vypadá na 1,9 tdi.
  10. No tak to by jsi mi mohl jako doufám spokojený uživatel podat nějaké reference. Jako za kolik jezdíš, jak to jede, o kolik jsi to čipnul, no zkrátka taková menší uživatelská recenze. Pro mě
  11. Tak jsem prakticky tam, kde jsem byl. Chápu, že to není možné říct, tenhle je lepší nebo tenhle ne, ale mi z toho jak mi furt někdo říká o téhle a o támhleté asi rupne hlava. Do 200000Kč se dá na netu sehnat moooc aut. Hold po nějakém šáhnu a asi budu doufat, že vydrží. Myslel jsem na takový rozumný kompromis v podobě 1,9 tdi kterou bych trochu povzbudil chipem.
  12. Aloha, Chci zainvestovat tak max. 200000 do dvojkové oktávky, ale nevím, pro který motor se rozhodnout. Už jsem jakž takž (z ekonomických důvodů) došel k naftě, ale nevím který motor si vybrat. Pomohly by mi zkušenosti někoho, kdo vlastní, nebo vlastnil, ideálně někoho, kdo může porovnat 1,9 a 2,0. Poradí mi někdo. Najezdím tak cca 20 000Km ročně.
  13. Tak jsem najel přes 150 Km a nic. Zítra jedu na VAG. Taková jízda v koloně, to je Vám povim žrádlo.
×
×
  • Vytvořit nový...