Přejít na obsah

Lada590

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Lada590

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, nesetkal jste se někdo s tím, že fabia nejde přez 3000 ot.? Dělá to jak na volnoběh, tak i za jízdy. Někde se chytne a jede uplně normálně, pak to zas třeba najednou spadne. Na diagnostice bez závad, měněný a kontrolovaný všechno možný, např. čerpadlo, váha vzduchu, rozvody ok, klapka ok a pod. Děkuji za rady
  2. Tak jsem to dnes rozdělal, ale nedodělal, dali mě jiný termostat. Taky mám v té přírubě termostatu upadlý jeden zobáček, za který se ten termostat zahákne, ale to tam slouží jen na montáž termostatu ne? Nebo mám tu přírubu koupit novou? Jesli nevíte co myslím, tak pošlu fotku.
  3. Ok díky, zkusím vyměnit termostat.
  4. Ano myslel jsem je podle přístrojovky, mě ta teplota kolísá mezi 80-85 °C, na 90 se to ohřeje jen když třeba jedu do kopce, ale pak to zase hned spadne. Tak jestli bych se neměl kouknout na termostat, co myslíte?
  5. Zdravím, chci se vás zeptat, jaká má být při tomhle počasí cca 5°C teplota chladicí kapaliny? A po kolika přibližně kilometrech se vám to na tuhle teplotu zahřeje? Děkuji.
  6. No přesně tak jsem chtěl poradit. O-kroužky vymačkaný byly, to na nich bylko vidět, hlavně na tom spodním nejmenším, otvor pro vstřik v hlavě se zdál v pořádku, pouze vstřiky na jedné straně trochu oleštěný, ale to je asi normální, když je ten vstřik přichycenej k jednej straně. Sedla jsem nezabrousil, ani nevím jak? Jinak naftou to smrdělo, takže ten kouř byl asi bílý, to se omlouvám za špatnou informaci.
  7. No moc jste mě neporadili, ale už to mám spravené. Přetěsnil jsem všechny vstřiky a je to v pořádku.
  8. Zdravím, mám problém s Octavií, kod motoru je BJB, najeto 220 000 km. Na volnoběh i za jízdy celkem dost kouří, barva kouře je šedo modrá. Na emisích naprosto v pořádku, diagnostika ukázala pouze horší EGR ventil, tak jsme ho důkladně vyčistili, ale moc to nepomohlo. Olej se neztrácí, ale spíš přibývá, octavii mám jen krátce, takže nevím jestli to bylo přelitý nebo jestli teče do oleje nafta. Máte někdo nějaké rady co zkontrolovat dál? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...