Přejít na obsah

Heini

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 116
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Heini

  1. Tak mi po dlouhé době pátrání kudy teče dovnitř, kdy jsem měl auto v servisu a nepřišli na nic a já zjistil, že tam teče pod palubkou nakonec vyměnili přední okno a zdá se, že je pokoj. Konečně. Teď už jen vysušit koberec, který je částečně plesnivý. Přeci jenom tam teklo skoro rok.
  2. Ve dveřích bych měl slyšet šplouchání. Na kapsu, která se naplní a vyleje jsem myslel taky. Z rodiny mi nikdo v autě nejezdí, mají svoje. :). No budu pátrat dál, ale sere mě to víc, než jsem si ochoten přiznat.
  3. Stojím na rovině, mírně čumákem z kopečka, už tu holku moji za těch pár let znám. Ale jen 7-15 v práci, jinak je v garáži. Nikde nestojím pod stromy. Dnes jsem vzal v práci hadici a asi 15 min jsem že všech možných stran stříkal vodu. Na sklo, dveře, střechu, do podběhu a nic. Pak jedno dopoledne, když jsem v práci sprchne a hned mi to čvachtá pod nohama. Trochu mi to vadí, že jsem nezjistil kudy.
  4. Mně teče nově do prostoru řidiče, zpozoroval jsem to na jaře, když jsem uklízel auto a vyndal jsem gumový koberec. Myslel jsem si, že mám mokro po zimě, úplně to na podlaze čvachtalo. Odsál jsem vodu, nějaký čas nepršelo, tak to pocitově, když jsem sáhl na podlahu bylo suché. Bohužel pokaždé když zaprší, mám koberec zase nasáklý vodou, naposled pršelo včera a zase nacucaný koberec. Jsem skoro přesvědčen, že neteče dveřmi, mokrá je jen kobercová podlaha pod nohama. Nesetkal jste se tím někdo? Je to F lll r. v. 2015. Že by někde kolem pedálů nebo řízení?
  5. Za těch 35 let, co jezdím jsem seděl ve velkém množství aut, z nichž většina byla značky Škoda. Jezdil jsem ve Spartaku, původní Octávii atd. V podstatě jsem seděl v každé škodovce od toho Spartaku. Ale když jsem koupil Flll MPI a slyšel ty zvuky při studeném volnoběhu a při řazení, byl jsem z toho nešťastný, kór když jsem jel do AS a tam mě s tím vyfakovali. Zařekl jsem se, že škodovku už nikdy. Pak jsem si v průběhu času na to všechno zvykl, ono v podstatě když nejde o život, jde o h. Ale kvalita jde dolů, o tom žádná.
  6. Bohužel mě ty PIAA vydrželi jen něco málo přes rok, kdy odešla první. Nevím, jestli jsem měl jen smůlu. Nyní tam mám jiné, od jiného výrobce, ale nesvítí tak bíle.
  7. Aha, já právě někde četl, že to není problém. Ještě jsem si říkal, že jsem mohl ušetřit, koupit 44 a pak z toho udělat 55. Tak beru zpět.
  8. Těch 44 by mělo jít bez problému softwarově otevřít na 55 kw.
  9. No ono to zatím tak nějak vypadá, že jsme si nekoupili tak špatný motor. Jasně, pro závody to není, ale já jsem spokojen. Spotřeba pro mne dobrá, olej to zatím nežere a do města a okolí ideální.
  10. Tak o takové spotřebě si můžu nechat jen zdát. Občas se dostanu pod 4litry, ale to musím jet opravdu z kopce. Moje dlouhodobá je 5,2.
  11. Volant utřu jednou za čas vlhčeným ubrouskem, kůži to neublíží a je čistý.
  12. No já mám teď zrovna Flll v servisu na 4 leté prohlídce s STK a radši jsem si připravil 12 papouchů. Zítra to budu mít hotové.
  13. Heini

    Fabia III Facelift

    Kde maj MPI za 180? Jedu tam.
  14. V tom případě mám taky od začátku vadné spojkové ložisko.
  15. Totiž tady u nás na severu na to máme, proto jsou tu takové ceny. V Jbc je taky cena 800,-?
  16. Heini

    Dodací lhůta

    Já bych to neviděl tak optimisticky, v ZF už některé montáže přecházejí ze 7 denního na 5 denní pracovní týden, což se normálně nestává. Uvidíme, co bude dál.
  17. Mně se to občas stává taky před garáží, naposled dnes. Zapomněl jsem si SS vypnout, přijedu ke garáži, zastavím, motor chcípne, vyřadím, vymáčknu spojku, hláška nastartujte ručně a na displeji svítí škrtlý SS. Je to možná tím, že jsem měl v okamžiku zastavení, kdy mi zhasnul motor vymáčklou spojku a zařazenou rychlost.
  18. Ta silnější verze je znát až od 4 500 ot. Takže po městě je to celkem jedno, jestli je to 44, nebo 55 kW. Kdybych si dnes mohl vybrat, tak klidně koupím 44 a nechám si to čipnout na 55. Možná.
  19. Heini

    Autobaterie

    Naopak, EFB by se neměla nabíjet jako AGM, ale jako normální baterie. Však to taky je v podstatě normální baterka pro rekuperaci celkem nevhodná. Mě ji měnili po roce na záruku, byla kaput.
  20. S mpi mám dlouhodobou spotřebu 5,2 l. Fl htp 12v combi r.v. 2003 máme ještě taky doma, spotřeba min o 2 l vyšší než mpi.
  21. Do města a po okreskách do 100km/h ideální. Po městě tě to sveze stejně jako jiné motorizace.
  22. Ano, je to blbá vlastnost. Ten, kdo to vymyslel a schválil musel být úplně zhulenej.
  23. Já jsem si onehdá taky myslel, že mi auto samo při couvání brzdí a to i bez senzorů a hopla, byl to patník.?
  24. Ano, EFB je v podstatě obyč. baterka jen mírně vylepšená (zesílení článků + izolace mezi nimi). Moje první klekla po roce.
×
×
  • Vytvořit nový...