Přejít na obsah

brutto1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení brutto1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ahoj te mám stejný problém octávie 2005, 1.9tdi, 77kw,dsg auto za jízdy chcípne a asi po třech delších startech naskočí,ale někdy po pár kilometrech zase zdechne a někdy jezdím i celý měsíc a nic.Vyměnil jsem motor,protože mi odešel dal jsem i nové čerpadlo do nádrže a měnilo se mi nějaké relé pod volantem a dělá to pořád.Jelikož je jiný motor a dělá to pořád,takže tam by se problém neměl hledat.V nádrží taky né jelikož je čerpadlo nové,palivový filtr taky nový u výměny motoru,takže nevím. Rady které tady čtu už jsem myslím udělal a problém se stupnuje mi příjde.
  2. měl jsem to v passatu a svítilo mi to luxusně vyměnil jsem celé produchy vzduchu ze superba 1 protože to sedí a jen jsem vyměnil diody za červené. dokonce i přední čalounění sedí a dá se přidělat i el.čelní sklo to je taky pecka hlavně v zimě tet mám OII a chystám se na to samé co se týče produchu.
  3. Ahoj mužu se zeptat jestli,už jste přišli na to proč to zatáhlo až od 2500? nikde jsem to tady nevyčetl. Mám ten samý problém s tím že než se mi to posbírá,tak mi to hulí a jak mi to vystřelí v těch 2500 tak mi vystřelí i koule dýmy.

×
×
  • Vytvořit nový...