Přejít na obsah

dave.5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení dave.5

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Ahoj kluci, zkoušel jsem hledat po netu, všude se prodává celý kit na odstranění, ale to se mi moc nechce, nemáte někdo odkaz nebo zkušenost, kde jste kupoval jen záslepku? Mám AWX...
  2. Ahoj, kamarád při výměně tapecu na levých předních dveřích omylem posunul opěradlo spolujezdcovi sedačky na doraz, do polohy "v leže". Od té doby nejde opěradlo vrátit do původní pozice, posuny v jiných směrech jdou. Při zmáčknutí tlačítka na posun opěradla ani nezareaguje elektromotorek (cvaknutí, nic..). Pokud by to bylo pojistkou, domnívám se že by nešel posun jakýmkoliv směrem. Měl by někdo nápad jak na to?
  3. Pokud by někdo věděl, připojuji se, protože mf volant je snad jediná věc, co mi fakt chybí.. :-D
  4. dave.5

    "Rána z kufru"

    Ahojte, v poslední době mi začlo něco zlobit vzadu. Při najetí na větší nerovnost (dramatičtější na pravé straně, ale pokud je nerovnost velká, je to slyšet jakoby od prostředka), je slyšet taková podivná rána ze zadní části... Zhruba jako kdyby byla zmrzlá pet lahev v kufru, či v rezervě a narážela tam do něčeho. Nicméně kufr prázdný, rezerva to taky nedělá. Nejsou to typické zvuky KO tlumičů, nezní to ani jako rameno, auto není nakloněné, tzn. pružina by to taky být nemusela... Je to taková divná tupá rána. Netušíte někdo...?
  5. Ahoj, já tam mám normálně záslepky :-)
×
×
  • Vytvořit nový...