Přejít na obsah

Miles29

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Miles29

  1. Miles29

    Vaše spotřeba

    Zdravím. Mám asi měsíc Karoqa 1,5 TSI DSG, zánovní najeto 14000km. Zatím jsem s ním najel cca 1000km, okresky město, dálnice. Předtím jsem měl Rapida 1,2 TSI. Jezdil jsem s ním dlouhodobě spotřeba 6,3. Nyní jezdím 7,6. jízda na krátké trasy 8-10l. Dálnice při 130 6,5-7l. Karoq má dle mého samé plusy až na tu spotřebu. Jak tady čtu mnou udávaná spotřeba je normální. Přesto jsem si myslel, že bude nižší. Synovo Octavie 3 1,4 TSI jezdí úsporněji. Takže je Karoq těžké auto? Je to krabice? Jak ospravedlnit vyšší spotřebu? Jak jste vy spokojeni s vaší spotřebou? Děkuji za vaše postřehy.
  2. Takže jak vypadá výměna zimních plechových kol na Karoqu? Stačí resetovat nastavení tlaků na infotaimentu nebo musím přes diagnostiku? Jak to vypadá v praxi? Díky
  3. Na eschopu škoda se píše, že opěrka nohy škoda Karoq nejde dohromady s gumovými koberečky Škoda. Co je na tom pravdy? Co tam překáží?
  4. Už jsem to také našel. Díky
  5. Zdravím instaloval jste někdo tuto opěrku? Je to tak jednoduché jak píšou? Dělal jsem to u Rapida a tam to rozhodně pouhým naklapnutím nešlo. Díky za vaše postřehy. Petr
  6. Zatím jsem nikde nezaznamenal, jestli má někdo zkušenosti s autorizaným chipem, tedy nárust výkonu o 20%. Někde tvrdí, že se to týká pouze výkonu a krouťák je mimo. Vím, že zvýšení je minimální, ale přesto.
  7. Tak by mi zajímaly skutečné postřehy z STK těch co tuto změnu SW mají (63 na 77 kw).
  8. Stará versus nová .... Řekl bych nová je bytelnější, nehrozí ulomení pantů a poškození zámku víka. Je také kratší, což je lepší pro ovládání madla ruční brzdy. Otázka je zdali lze zaměnit novou za starší. Pokud někdo tuto zkušenost má ať dá vědět. Jelikož mám starou opěrku (víko poškozené, utržený pant na víku i na zámečku), řeším co s tím, jestli nevyměnit za novou.
  9. Byť je téma vychladlé, zeptám se jak často měníte chladicí kapalinu?
  10. Zdravím, tak trochu s odstupem jsem realizoval montáž mlhovek s Led denním svícením. Chtěl bych poděkovat hlavně Mikliskovi za jeho stěžejní pomoc.
  11. Také se na něco podobného chystám. Už se podařilo problém vyřešit?
  12. Zdravím, nevíte někdo zdali jde přeměnit levé přední sedadlo do Rapida na pravé, výměnou spodní konstrukce.
  13. Botky nejdou sundat bez přípravku?
  14. Asi jsem trochu natvrdlej. PDF jsem si stáhnul, žádný problém, ale ať koukám jak chci, odkaz na dílenskou příručku od Pavouka .....? Snad mi to někdo srozumitelně vysvětlí a nebo pokud příručka existuje, pošle odkaz. díky.
×
×
  • Vytvořit nový...