Přejít na obsah

Aaron71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Aaron71

  1. Tak už jsem to našel sám. Nejspíš je to BRM s.r.o..
  2. A nemáš náhodou na tu MB firmu kontakt? Nebo web? Díky.
  3. Teď mám zimní gumy 16 a znát to je, ale ty 17ky jsou krásné i když pravda je, že je to tvrdé.
  4. Kup si to je fajn. Spotřeba je v průměru 7,2 ve městě o půl litru víc. Manuální řazení používám jen při podřazování a mám 17 pacová kola, i když teĎ mám zimní a ty jsou 16. Určitě využiješ tempomat, klimu a v zimě přijde vhod vyhřívání sedadel. Já mám ještě síťový program v kufru a CD Changer s navigací a hands free. To je vše. Příjemnou zábavu a ať slouží.
  5. Aaron71

    Spotřeba

    Ono to je spíš tím, že ráno, když je motor studený, tak si prostě vezme víc. Ale tohle myslím platí úplně u každého auta. Chce to plánovat a jezdit spíš delší trasy. Jinak to bude katastrofa vždy a s každým autem. Já startuji každé ráno i teď v zimě do kopce a protože si dám téměř vždy minimálně 10-20 km, tak se ta spotřeba drží při takhle krátkém ježdění pod 8. A z Mostu do Bratislavy a zpátky jsem jel v pátek obě cesty po cca 4,5 hodinách s průměrem 100 km/h a 7,7l. Takže můj názor je, že to žrout není.
  6. Jojo tohle mi dělal tempomat také. Dnes už přidávám zásadně nohou. Tak fajn, to jsem rad ze to neni na RMA, uz tak jsem na auto cekal pul roku ) Prisel jsem na to, ze pri nizsich rychlostech se to tlacitko nesmi drzet, ale staci ho kratce zmacknout. Vetsinou to zrychli jen o kousek. Nicmene zrychlit z 50 na 70 jde opravdu jedine nohou. Zatim mam najeto jen cca 250km, ale uz bych nemenil, ani za Octavii II (testoval jsem i jeji automat) Ted se ukrutne dobre bavim tim, ze jezdim podle predpisu, zejmena v obci. S tempomatem a automatem mam dost casu sledovat v zrcatku nasrane a vystresovane xichty, co by me nejradsi smetly z cesty Mimochodem, vyhled z vozu byl pro me opravdu velkym prekvapenim. To jsem necekal. Oproti Fabii je vyhled vylozene paradni, velke zrcadla, velke zadni okno, vyse usazena sedadla, proste parada. S tím dodržováním pravidel máš pravdu. Vede to jednoznačně k zlepšení nálady.
  7. Jojo tohle mi dělal tempomat také. Dnes už přidávám zásadně nohou.
  8. Zkoušel jsem i jiné telefony. Stále kvoká stále kvoká.
  9. To je možná škoda. DSG je velmi podařená věc. Počkám si tedy na nový Superb a zatím zůstanu Roomstera.
  10. Mám originální handsfree sadu už z Kvasin. Je to propojené s autorádiem a vzhledem k tomu, že na můj typ telefonu neexistuje násada, používal jsem bluetooth propojení. Normálně jsem si našel bluetooth zařízení na svém telefonu a spároval jsem. Všechno fungovalo k naprosté spokojenosti. Minulý týden se mi zařízení nespárovalo a od té doby telefon v autě žádné bluetooth zařízení nenašel. Nevím kde může být problém a ani nevím kde přesně se bluetooth modul nachází, abych se mohl podívat, jestli do něj jde šťáva. Protože samotné handsfree je včetně ovládání v pořádku.
  11. Týden mi nefunguje, neumíte někdo poradit?
  12. Dobrý den milé kolegyně a kolegové. Nevíte zda se chystá DSG do Fabie II a do Roomstera? Díky za odpovědi.
  13. Aaron71

    Spotřeba

    Ahoj Aarone, četl jsem všechny tvé příspěvky týkající se spotřeby roomstera s tiptronicem a vzhledem k tomu, že vážně uvažuji o koupi tohoto auta docela by mě podrodněji zajímal způsob, jakým dosahuješ tak přijatelné spotřeby u 1,6 s automatem. Všechny dostupné zdroje a zkušenosti totiž udávají spotřebu podstatně vyšší. Pokud by mi uvedený způsob jízdy vyhovoval, tak bych určitě neváhal. Mockrát díky za rychlou reakci. Je to jednoduché. Snažím se hlídat otáčky a okamžitou spotřebu. Kašlu na sportovní styl jízdy a snažím se hodně předvídat. Takže málo brzdím, hodně jezdím za nulu a zbytečně nespěchám. Jsem pohodář i v životě a jsem takový i za volantem. Možná někam dojedu o 3-5 minut později než sportovněji jezdící řidiči, ale mě je to jedno. Někdy je lepší si podřadit ručně a ráno když je motor studený, nedoporučuji krátké cesty. Po čase se naučíš plynovým pedálem "řadit" a pak už budeš v pohodě. Hezké zážitky s novým autem i s automatem a častou nulu na maxidotu Aarone, mockrát díky zy rychlou a vyčerpávající odpověď. Občas mám rád i svižnější jízdu ... jde to s tímto autem? Váhal jsem mezi tímto tiptronicem a 1,9 TDI PD, ale tédéíčko mi při zkušební jízdě připadlo až moc hlučné (volnoběh a větší přišlápnutí plynu pro zrychlení) ... připadal jsem si tak troch jako v dodávce, i když jelo to samozřejmě velmi dobře, ale není to moc na pohodlnou a pohodovou jízdu. Teď je jen důležité, aby manželka, která s tím tiptronicem bude jezdit, se naučila používat tu "0" a řadit plynem ... je docela zdatná řidička a myslím, že to zvládne. Ještě jeden dotaz: kolik si to asi v průměru vezme na výletě s použitím dálnice při 130 - 150 km/h ? Dnes to autíčko asi půjdu objednat. Tobě taky přeji hezké zážitky s touto automatickou škodovkou. Ještě jednou díky. Na dálnici jezdím většinou s tempomatem a vezme si to tak 8.
  14. Aaron71

    Spotřeba

    Ahoj Aarone, četl jsem všechny tvé příspěvky týkající se spotřeby roomstera s tiptronicem a vzhledem k tomu, že vážně uvažuji o koupi tohoto auta docela by mě podrodněji zajímal způsob, jakým dosahuješ tak přijatelné spotřeby u 1,6 s automatem. Všechny dostupné zdroje a zkušenosti totiž udávají spotřebu podstatně vyšší. Pokud by mi uvedený způsob jízdy vyhovoval, tak bych určitě neváhal. Mockrát díky za rychlou reakci. Je to jednoduché. Snažím se hlídat otáčky a okamžitou spotřebu. Kašlu na sportovní styl jízdy a snažím se hodně předvídat. Takže málo brzdím, hodně jezdím za nulu a zbytečně nespěchám. Jsem pohodář i v životě a jsem takový i za volantem. Možná někam dojedu o 3-5 minut později než sportovněji jezdící řidiči, ale mě je to jedno. Někdy je lepší si podřadit ručně a ráno když je motor studený, nedoporučuji krátké cesty. Po čase se naučíš plynovým pedálem "řadit" a pak už budeš v pohodě. Hezké zážitky s novým autem i s automatem a častou nulu na maxidotu
  15. Jojo mám to přesně takhle.
  16. Aaron71

    Spotřeba

    Takže nová zkušenost se spotřebou. Dnes celkem 600 km ze severu Čech do Tropical Islands u Berlína. 3 dospělí, většinou po dálnici, průměrná rychlost celkem 87 km/h a průměrná spotřeba 7,6 l. Tak třetinu cesty jsem jel s tempomatem. Velmi milé bylo zjištění, že když mě míjel jiný Roomster, tak jsme se navzájem pípnutím a bliknutím pozdravili. Naneštěstí se to stalo jen dvakrát.
  17. Nepotěšil jsi mě, ale co naplat i tak hraje hezky.
  18. Díky za snahu, ale ten můj Changer je jiný typ. Tenhle http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/audio/CD_menic_A5.pdf je ten co mám já. Asi to bude Bosch nebo Blaupunkt, ale stále jsem to nenašel. Protože v menu to zkouší data rozpoznat, takže možná mám jen zle vypálené mptrojky.
  19. Nějak se mi nepodařilo zajistit přehrávání MP3 v škodováckém CD měniči. Je to normální, nebo to mám reklamovat?
  20. Aaron71

    Spotřeba

    Nepřemýšlel. Jsem s těmi standardími litými koly spokojený.
  21. Připojuji se se svou Polar Blue (modrá) metalízou.
  22. cital som Igor, zaujimave .... hold asi chlapci v tom nemenovanom slovensko-medzinarodnom casopisekde mi robi kamarat su velmi zhyckani ked hodnotili automat zle Já s Tiptronicem jezdím a nemohu si na řazení stěžovat. Synchronizace práce s plynovým pedálem umožňuje i inteligentní přeřazování a sledujete-li přitom otáčkoměr, tak se dostanete na velmi slušnou spotřebu. Za 2500 ujetých km jsem na průměrné spotřebě 7,2 a to jezdím tak 30-40% po městě. Dnes jsem jel 120 km v mírně kopcovitém terénu s průměrnou rychlostí 59 km/h a průměrnou spotřebou 6,3 l.
  23. My mu říkáme Pokoják, prostě jsme ten název přeložili.
×
×
  • Vytvořit nový...