Přejít na obsah

Yofresh25

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Yofresh25

  1. Zdravím Vás, stejný problém, na CNG to chcípa, když je motor zahřátý, vypnu jej a pak nastartuju, chcipne to. Ale zaregistroval jsem to jen ted v letních dnech. Prosím, čím to je? A druhá věc, proč motor cuka, když je studený na benzin!!???? Máte pro to vysvětlení??? Diky moc chlapi, pokud tedy téma není mrtvé.. jako přímo hlavní. 😕
  2. Lambdu za katem mam měněnou teď asi půl roku zpátky. Už hlásila na CNG chybu motoru, pak klesala kvalita CNG a tím jsem jel do autorizaku a tam hned zjistili, lambda za katem. Výměna a od te doby klid. Ale až teď v létě zas tyto problémy. Motor běží krásně, jen prostě zahřátý motor, když ho pak vypnu... Přijdu po par minutách k autu a nastartuju, tak to nastartuje a chcípne. A někdy i dvakrát po sobě. Až to pak chytne normálně, tak auto se chová úplně zase v pořádku.
  3. Zdravím Vás všechny, doufám, že se mi zde najde nějaké odpovědi. Nebo spíše rady, jelikož je to věc, která se mi nedaří nijak projevit přímo v servise. Když jezdím na CNG, ujedu treba 20km - to znamená, motor je zahřátý, a venku jsou teploty 20st+ vypnu motor, vběhnu do obchodu a za cca 15min přijdu, už jsem naučen, po otočení klíčku, vypínám start-stop systém a když tedy po těch 15ti min nastartuju, tak to hned zhasne... Napíše hlášku, nastartujte motor ručně.. samozřejmě ( vtipná hláška...jako klikou??? ) Ne, ale nastartuju, a někdy to chcípne i po druhé. Stává se mi to teď poměrně dost často v letních horkých dnech. Docela me to štve. Jenže, nikde žádná chyba a nic.. co to může dělat? OC 3 FL 2018, 1.4 Gtec. 7st.DSG. DĚKUJU za každý postřeh. Dnes sem vyjel CNG a budu v letních dnech jezdit na benzín a budu pozorovat. Zda to je problém jen CNG.
  4. Zaprvé, mám tam kvalitní Led od Osramu.. ale za druhé, kdyby si pořádně četl můj příspěvek, tak se neptaš na halogen žárovku, jelikož píší, že to dělá i s ní.
  5. Zřejmě nikdo neví? :-/
  6. Dobrý den, blbne mi světlo v kufru, jednou svítí, jednou zas ne, někdy až po delší době. Měl by být prý problém v mikrospínači. Ted mám na Vás dotaz, kde se nachází, jak rozdělat zámek? Mám foto. Případně prosím o radu nebo návod. Děkuji
  7. Zdravim, taky mam projektory čočky ve fabii, svitivost je mizerna. Tyhle H7 led vypadají vážně zajímavě, jak je to s montáží? Jak se napaji? Konečně možná rozumné řešení totiž, jak něco vidět na cestách.
  8. Super, diky. Doufam že ta kabeláž pujde dobře vytahnout. Tak jsem se snazil tu kabeláž vytáhnout, jako je to tam narvane, že to nejde ven aniž by se neco porušilo. Na cvičném starém světle jsem tu kabeláž vytáhl, ale bez zničeni trocha plastu ze zadu to fakt neslo. Drží to tam jak svina. Zitra budu vytahovat svetlo u auta a musim tu kabeláž přehodit. Doufam že půjde lépe ven. Nemáte nějaký tip? Jak to udělat šetrne? Pokud to vubec jde....
  9. Ale jak to vymenim? :-/ je nejaky navod?
  10. Zdravim, tak me štve, ze ta parkovacka nesviti, stale. A byl jsem u auta. Zjistil jsem, ze kdyz pohnu s kabeláží uvnitr svetla, parkovacka se rozsvítila. To mi chcete říct, ze jen kvuli parkovacky musim menit svetlo cele? Jelikoz na kabelaz uvnitr se nedostanu předpokládám. Ze?
  11. Zdravím, ja tedy nic nezjistil, ale víte co? Po asi snad roce, to samo prostě přestalo. Nevim čím to bylo, měnil jsem akorat středový dil vyfuku. Ten se rozpadl. Ale ten to asi nebyl. Rany kovoveho zvuku sli vzdy az uplne ze zadu.
  12. Aha :/ no tak to jsem zvědav, jestli pak na něco prijdu, nebo budu muset vyměnit cele svetlo.
  13. Aha, sakra, no praskle nikde neni :-/ No ted uz stejně je zima s tim neco delat. Budu muset pockat na jaro nebo leto a pak ho vyndat a mrknout na to. Případne zkusit nejak objet silikonem ci neco. Alr divne. Nic jsem s nim nedelal a najednou se zacne mlžit :-/ Každopádně diky za odpověď. Aspon vim, ze to neni normalni.
  14. Zajímalo by mě, parkovačka stale blbne, jednou sviti podruhé ne.. přitom jsem konektor odpojil jak na hl.svetlometu,tak primo i parkovacce a znovu nacvakl a nic... No ale ted me zajima. Jak jste na tom se svetlama v tomto počasí? Ja mam jedno světlo cele zamlžené zevnitř. To asi neni normální ne?? Nebo? Diky
  15. Takže konektor od žárovky H7 hlavního světlometů ma vliv na parkovačku? To jsem netušil. Podívám se tedy na ten konektor.
×
×
  • Vytvořit nový...