Přejít na obsah

raven

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení raven

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim, asi stejnej problém jako jsem se tady nesčetněkrát dočetl. Oleje dost, na volnoběh nic ale při plynu se rozsvicí hláasí a zase zhasíná. Spíš mě zajímá teoretická otázka, trošku pitomá - ale nejsem bohužel doma. Dá se s tímto dojed cca 30-40 km bez úhony? Jinak všem hezkej Novej rok.
  2. Zdravím. Koupil jsem si Pioneera. Kable jsem propojil podle instrukcí protože jinak se mi vracelo pořád do továrního nastavení. Všechno běhá jak má. Nastavení, stanice, flashku si pamatuje. Pokud ho mám v autě nacvaknuté - otočím na první polohu, rádio se rosvítí, zapne a funguje, ale pokud ho vyndám, a že ho teda vyndavám pokaždý když z auta nejdu jen "na chvíli" - pak ho opět nacvaknu, a při otočení klíče nic. Mrtvé. Není to neřešitelný problém. Zapnu si ho tlačítkem ale zajímalo by mě proč to takhle "ne"funguje.
  3. raven

    Součástka

    Díky moc. To bych nevydůmal ani do Velikonoc.
  4. raven

    Součástka

    Vůbec mě nenapadá, k čemu to má sloužit. Vypadlo na kámoše z přihrádky. Za bludišťáka Ne, že by mě to uvádělo do rozpaků, ale ze zvědavosti. Pardon za nové vlákno, nenašel jsem vhodný téma kam to připsat.
  5. Zdravím. Měl bych dotaz, doufám, že jsem nepřehlédl odpověď na podobnou věc. Chtěl bych si být jist než tam pro to pojedu. Sháním stropní světlo do Fabie rv. 2000 s ovládáním na šíbr. Nemohl jsem dlouho nic najít, pouze bez střešního okna. Nakonec mám nabídku, avšak z Octavia II. Má s tím někdo zkušenost, zda to zapojení pasuje? Vizuálně totiž vypadají totožně.
  6. Možná zjistíš, že bude nejjednodušší udělat mu za barákem kutloch. Zaleze, vyleze, jak se mu zlíbí. Ráno poklidíš večerní potřeby Měli jsme rotvíka. Spával v baráku ale byl navyklej i na ven, když byly jo počasí pod psa, zalejzal si do boudy. Z OSB desek, na hranolech, mezi polík, z vrchu překrytý gumou z pasovky aby to nenaběhlo, (jo nebyla výstavní) dovnitř koberec a slámu... pěkně si rochnil, ani se mu kolikrát nechtělo ven.
×
×
  • Vytvořit nový...