Přejít na obsah

pavel7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pavel7

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. pavel7

    Sedadla

    Mám stejný problém. V servisu to promazali. :-D To samozřejmě nepomohlo :-/ Ale už mě znova kontaktovali s tím, že mluvili o výměně rámu sedadla. Ještě jsem tam s tím nebyl.
  2. S 1/ a 2/ nemam problem 1/ lepsi, nez by oslnoval "pres caru". Nekdy byvaji uprostred dalnice nesmyslna (nesouvisla) krovi, SLA tam bude tezko "videt". 2/ lepsi, nez kdyby dal potkavaci a tys nevidel chodce. Chodec muze snadno "zastavit" a pockat. 3/ Ano, presne toto me take stve.
  3. Teoreticky ano, prakticky je to nekdy problem. Jsou totiz 2 moznosti: 1/ SLA automaticky nezareagoval a do doby kdy prepnes (zjistis, ze nezareagoval; sahnes po pacce; prepnes) SLA automaticky nezareaguje, se ti packou opravdu podari prepnout na potkavaci svetla. Vse tedy OK. 2/ SLA automaticky nezareagoval, ALE do doby kdy prepnes (zjistis, ze nezareagoval; sahnes po pacce; prepnes) SLA automaticky ZAREAGUJE. SLA je tedy automaticky prepnuto na potkavaci svetla. Packou (a stejnym zamyslenym ukonem jako v 1/) se ti podari zapnout svetelnou houkacku. Takze xenon protijedoucim primo do obliceje... Toto mi z pohledu uzivatele nepripada OK. [Automaticke prepnuti na potkavaci je samozrejme signalizovano, ze zmizi kontrolka dalkovych, ale to v techto momentech typicky nezpozoruji, kdyz koukam na silnici, jestli oslnuji nebo ne. Take ubytek svetelneho toku neni nekdy pri prepnuti z dalkovych na potkavaci tolik zrejmy, protoze pri dalkovych je napr. uplatneno vyrezavani stredu, boku, ...] Celkove vsak SLA funguje solidne a je to dobry pomocnik na dlouhe cesty. Az na ty horizonty (uz zde bylo diskutovano). [Superb III]
  4. Ano, mě se to projevuje, jako by měl člověk nedovřené dveře řidiče, čím vyšší rychlost tím vyšší hluk. Dále pak hluk od bočních zrcátek (ale to je známá věc). Největší hluk ve 140-145km/h, ve 150+km/h to pocitově trochu klesá. Obecně mě Superb III nepřipadá tak super jak to motorističtí novináři prezentují. :-( Toto je auto střední třídy?
  5. Také mě nepříjemně překvapila hlučnost stahování oken. :-( Toto jsem od auta střední třídy nečekal. Lupání zatím nepozoruji.
  6. Dálnice na tempomat, tachometrových 140-145km/h = 7.5l (na palubnim pocitaci), za deště i o něco málo víc.
  7. pavel7

    Roleta kufru

    Ano, úplně to samé. :-( [combi, 5 měs.]
×
×
  • Vytvořit nový...