Přejít na obsah

kosa0006

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kosa0006

  • Narozeniny 6.11.1995

Návštěvy profilu

1 477 zobrazení profilu

Oznámení kosa0006

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Ahoj, poradíte mi prosím jak nakódovat nový klíček? Pokoušel jsem se tu hledat návod ale nenašel. Děkuji
  2. Benzínu moc neholduji. Jediné co ti poradím, podívat se na hodnoty lambdy zda jsou v pořádku. Potom kontrola těsnosti výfuku, případně měření emisí zda není opravdu KO.
  3. Tak je to jasné, EGR nefunguje správně. Kontrola jak se hýbe klapka. Pokud se neotvírá a nezavírá úplně, kontrola podtlaků, potom už jen měniče podtlaku.
  4. Co chyby? Pokud svítí musí být něco zapsané.
  5. Co máš za rok výroby? Od přelomu 2003/04 se musí EGR vypnout i v jednotce, aby ti to neházelo chybu.
  6. Pokud by našlo, musíš upravit v eeprom.
  7. kosa0006

    Odkud kdo je

    Ahoj, Založil jsem toto téma za jednoduchým účelem. Abychom se informovali, koho máme v okolí, s kým bychom mohli dát sraz a podobně. Stačí psát kraj, zbytek si potom můžete sdělovat v SZ. Budu se snažil aktualizovat první příspěvek.
  8. kosa0006

    Odkud kdo je

    Jihomoravský kosa0006 (Hodonínsko)
  9. Ano přesně tak jak jsi to napsal. Stačí jet tak aby se pohnul rychloměr a už to počítá v l/100km. Na místě l/h. Téma ohledně karoserie jsem četl, ale zkušenosti nemám.
  10. Samozřejmě tam může být něco špatně. Stačí aby začal umírat termostat a spotřeba leze nahoru. Navíc v sériovém nastavení budíku umírající termostat nepoznáš, už od cca 75 do 100°C ukazují budíky 90. Může to být nějaké teplotní čidlo, ale to se ti bude hledat špatně bez diagnostiky. Zajeď si k někomu ať to prověří. Klidně se stav u mě, ale nevím kolik to máš do Veselí nad Moravou.
  11. Podle fotek je to v pořádku. Kdyby si našel kopec dlouhý 100km a sjížděl ho na neutrál tak by ses dostal do této situace: Ujet 100km při rychlosti 15km/h ti zabere 6,7hod. Při spotřebě na volnoběh 0,8l/h spálíš 5,36l nafty = ± 7l/100km dle tvého PC (PC proměřuje a tyto propočty s volnoběhy nemá moc zmáklé, takže ti to sedí)
  12. Pokud ti PC při brzdění motorem ukazuje něco jiného než 0l/100km (u aktuální spotřeby) tak je tam něco špatně. Jaké máš budíky? Nějaké chyby zapsané v paměti?
  13. Pokud budeš stát na rovině ano, něco vyteče. Najeď předkem na nájezdy, aby se ho co nejvíce nalilo do zadní části převodovky, potom jednou rukou odšroubuj starý a druhou tam co nejrychleji dej nový. Pokud by mělo dojít k úniku oleje tak ho takto minimalizuješ na zanedbatelné množství.
  14. Nějaké chyby v jednotkách? Něco podobného se dělo kamošovi, odstavil LPG a má klid.
×
×
  • Vytvořit nový...