Přejít na obsah

honzitos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení honzitos

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdar chlapi, jak to tady čtu, co tam máte za kola a gumy, tak se skoro bojím, že se s mým dotazem nikdo nebude "špinit" Ale zkusím to: na Junioru HTP 40kW dosloužily originální Firestone F590 155/80 R13 (sloužily dobře, auto najelo 70000km z toho slabou polovinu na zimních), tak hledám, co tam dát na léto nového. Ty firestony se prodávaj, tak možná bych je tam dal zase, ALE našel jsem BRIDGESTONE B330 EVO 155/80 R13 za dobrou cenu na dotovanepneu.cz. Co si o nich myslíte? (o gumách i o obchodu) Na zimu jsem k zimním koupil i zvlášť disky, tak jsem zvolil R14, ale teď k novým letním za disky utrácet nechci, po městě do práce a zpět mi ty půvoní 13 slouží dobře. Tak prosím o názory. Díky
  2. Chceš to ještě vědět? Mám ve sklepě jednu neosazenou 13, tak ji můžu zvážit.
  3. Taky mi nejde zadni ostrikovač a zatím mě to ani neštvalo natolik, abych to začal řešit, ale když jsem objevil toto téma, tak bych pridal dotaz: Pokud je vypadnutá hadička za LP podběhem, jak píšete výše a motorek bzučí, bude to tam někde kapat na zem, že? Ten motorek je připojen přímo k nádobce nebo se může stát, že běžící motorek kapalinu vůbec nenasaje? (v nádržce voda je ).
  4. Mám taky 5281 a ten opravny lak je fakt světlejší. Opravil jsem s tím pár drobnůstek na hraně dveří už nejmíň před rokem a je to pořád rozdíl, nic neztmavlo. Chyba je asi v tom korekčním laku, sehnal jsem ještě jiný (musím ho doma pohledat a zjistím co toje) a ten měl barvu stejnou. Akorát s tím jsem opravoval hnusný vryp, takže mě stejná barva nezachránila - je to vidět. Mimochodem, taky máš v malém techničáku napsáno barva MODRÁ ZÁKLADNÍ a dole v poznámce MODROZELENÁ? Ti úředníci nemaj chybu.
×
×
  • Vytvořit nový...