Přejít na obsah

Akselhmansee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Akselhmansee

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak diagnostikou jsme zjistili problem na vstrikach,jeden hazi spatny hodnoty. Muze to mit vliv na tu spotrebu? Rady a typy k repasu? Beroun a Praha
  2. Jak poznám jestli je to čidlo v pořádku? Jak říkám, brácha má nějakou noname diagnostiku, která dokáže zkontrolovat všechno, kromě část motoru. Myslím si, že zrovna tohle čídlo a další budou v tý motorový sekci, do který se nedostanu. Zkusím se objednat někam na VAG, kde by se to podařilo načíst.
  3. Najeto by mělo být 195 tis, rozvody ve 160 tis, já měnil olej a vzduchovej. Palivovej zatím ne. Naftu tankuju převážně u Eurooilu.
  4. Zdravím, pořídil jsem si Fabii II. 1.4 TDI, rok výroby 2008. Po tom, co jsem četl recenze, kde jí chválili ohledně spotřeby, musím konstatovat, že to není můj případ. Ať se snažím jezdit sebevíce šetrněji, tak na delší trase se pod 6 litrů nedostanu. Neřešil někdo obdobný problém a neví v čem by mohl být zakopaný pes? Žádná kontrolka na mě nesvítí, žádá závada na diagnostice není (nebyla diagnostikována motorová část, protože naše domado diagnostika to neumí načíst).
×
×
  • Vytvořit nový...