Přejít na obsah

Fimbo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

869 zobrazení profilu

Oznámení Fimbo

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Fimbo

    Turbo

    Zdravím,potřeboval bych poradit..mam nacipovanou jednotku a z ničeho nic mi turbo,místo 1.2b ukazuje 0.7b začalo to trošku dýmit a smrdí to benzínem a spotřebu ukazuje 17-18l.Vag ukazuje same chybí kolem skrtici klapky..tu mám cca.. 4 měsíce starou(origo) důkladně jsem ji vyčistil a stále nic.Nenapada někoho něco?Děkuju za každou radu.
  2. Fimbo

    DSG 3.6 FSI problémy

    Zdarec,začala mi zlobit převodovka,asi 3x se mi stalo že mi z maxidotu zmizelo ukazatel rychlostniho stupne a jakoby vypadla rychlost..po chcipnuti a znovu nastartování vše ok..obcas to lehce cukne ale nic extra Vag mi vypsal tyto zavady: 17252-Tlak v prevodovce :Adaptace na doraz P0868- 001 horní mezní hodnota překročena- Sporadicka 19143-Nesmyslny průběh řazení převodovka P2711- 005- žádné nebo špatne základní nastaveni/přizpůsobení- sporadicka 18243-Tlakovy regulační ventil 5 (N217): zkrat na plus P1835- 000 ------- sporadicka Je to na výměnu mechatroniky?Nebo olej v prevodovce?Zajímalo by mě jestli se s tim uz někdo setkal a jak řešil opravu..dekuju za rady.
  3. Fimbo

    Nestartuje

    Tak asi turbo odešlo?
  4. Fimbo

    Nestartuje

    Zdravím.Potreboval bych poradit,mám octavii 1.8t AGU..chip,větší vstřiky a turbo.Celou dobu mi turbo tlačilo 1.2b a cca před měsícem to spadlo na 0.8b auto jezdilo.Ale předevčírem z ničeho nic chciplo a uz ho nenastartuju..toci,chytne ale hned zase chcípne.. když odpojím váhu vzduchu tak to chytne a drží..ale natáhne turbo.Jeste jsem si všiml,že hadice od intercooleru do skrtici klapky se smrskava..vaha vzduchu a skrtici klapka nová,originál a Vag nepíše nic..dekuji za rady.
  5. Tak hotovo..ještě jednou diky za radu
  6. Zdravím nemate někdo fígl jak otevřít superb II s vybitou baterkou?Klasika zámky zaslepeny..dekuju za každou radu
  7. Fimbo

    Trafo xenonu

    Zdravím...odešla mi asi ridici jednotka xenonu na s2,musí světlo ven abych ji vyměnil? Dekuju za odpověď...
  8. Ahoj..tak jsem také vše předělal,akorát nemůžu sundat lampicku u spolujezdce...pod kaslikem.Poradí s mi jak na ni?
×
×
  • Vytvořit nový...