Přejít na obsah

kodl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kodl

  1. Já to řeším skoro pořád 225/45/R17 7,5J ET 34 GOOD Y EAGLE F1 ASYMETRIC ( úplně nová) neustálé problémy s vybracemi.- nízký profil a šířka něco stojí -na pohodlí a výdrží na našich silnicích, hlavně ve městech.
  2. Mám 16' originál na 4x4 Good Y ULTRA G 7. Maximální spokojenost s ohledem na testy, nej pneu 1-2 misto!!! jinak na léto 225/45/R17 7,5J ET 34- trocha tvrdší oproti 16'
  3. též po chipu asi rok, najeto 48 tis. a stále občasné problémy na 2. 3. rychlost s cukáním zhruba od 1700-2300 otáčekv městským provozu... myslím že je to zaviněno filtrem PDF...? Ten prokluz spojky jsem taky zaznamenal asi 3x, ale nebyl jsem si jist zda je to spojkou, protože si myslím že haldex by měl mýt rezervu...
  4. taky záleží na palcích- šíře disku. 7,5 nebo 8,5 je velkej rozdíl. myslím že mám ET 35 a disk 7,5 ale snesl bych i 8 palců, ale AEZ EXCITE DARK je nedělají.Tohle ET se standard dává na audi A4. Vzadu by to ještě chtělo podložky, vepředu je to ok.
  5. taky záleží na palcích- šíře disku. 7,5 nebo 8,5 je velkej rozdíl. myslím že mám ET 35 a disk 7,5 ale snesl bych i 8 palců, ale AEZ EXCITE DARK je nedělají.Tohle ET se standard dává na audi A4. Vzadu by to ještě chtělo podložky, vepředu je to ok.
  6. To není jen bohapustý výmysl, protože když jsem auto objednával před rokem, byla možnost doplnit auto o originál sport. podvozek jako doplnková výbava z MB, akorát nikdo z prodejců (PORSCHE BRNO) neměl šajn kdo je výrobcem popř. nastavení výšky atd. Tak jsem to vzdal, že dokoupím později od renomovaných značek, jenže těch nabidek moc není a nikdo s tím nemá zkušenosti! Proč na 4x4 sport. podvozek??? Auto se více naklání do zatáček, myslím že je i mín komunikativní a hlavně je měkčí, čímž odskakuje a kope na horizontech v zatáčce. Dál bych chtěl posílit brzdy, absolutně nedostačující, na RS ve předu větší kotouč, v zadu větší + chlazený!!! U TDI RS větší výkon ale menší váha než u 4x4, cca 120 kg a nehledě k tomu že to mám po chipu. V druhovýrobě zatím nic!!! A nevím jak s těhlicema...
  7. Já mám problémy s cukáním po chipu - při náběhu turba do max plnícího tlaku, 3x jsme přeprogramovali mapu tlaku turba a pořád stejný cukání! Akorát v jiných otáčkách, prej je viníkem DPF ???
  8. A co podvozek z RS combi na 4x4??? Mám možnost koupit komplet podvozek s těhlicema, kotouče, tlumiče+pružiny! Ještě ele nevím cenu... půjde to na tu zadní nápravu???
  9. kodl

    Zimí pneu na Scouta

    já mám na léto 225/45/R17 7,5J ale nejdou zapsat do TP! prej jen u verze LC??? na zimu orig. 16' asi apolo serie na 4x4- 205/55/asi 6,5 J G YEAR, spokojenost, ale stejně se na nich projevuje nedotáčivost na sněhu, na 15' to bude asi lepší! ale zas ta stabilita ve větších rychlostech...?
×
×
  • Vytvořit nový...