Přejít na obsah

Pepe19

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Pepe19

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, byl to prý zaseknutý EGR, říkal, že ho rozchodil, ale pak to ještě během jízdy zacukalo jakoby na 3 válce, tak ho nějak přeprogramoval. Ještě jsem se s tím moc nevezl, až 26.6. jedu dálku tak uvidím. Každopádně nikdy bych nevěřil, že ten srá.č EGR umí zastavit celé auto a nechá tě někde v prd. eli bez sebemenšího upozornění. Ještě potřebuju sehnat 1ks- Michelin Alpine A4 - 205/60/16 i sjetou do 4mm, ale v pořádku, třeba z rezervy-nemáte někdo?
  2. Teď jsem sním mluvil po telefonu, neměl na to čas, prý zítra a když jsem mu říkal o tom snímači polohy, tak odpověděl, že to na něj nevypadá, že tam jsou dva 1. na vačce a 2. na klikovce a že nejdřív změří tlaky ve válcích a nebo to může být i EGR.
  3. Zdravím, mám 2,0 TDI CR 125kW, CEGA, 2008, najeto 100 000km si chvíli-2 min po startu, vteřinu zacukal a pak jel normálně dál. Tak se to stalo asi 2x a při třetím startu si zase zacukl pak ovšem chcílp a už nechce naskočit. Při startování má nějaký divný zvuk, jakoby sebou ani netahal písty, jak vysavač a vstřikovací čerpadlo jako by bylo odpojené imobilizérem, přitom naftu dává, ale ani neškytne. Nechci přát nikomu něco zlého, ale nestalo se vám něco podobného. V servise projel chyby přes kabel, ale nic na něj nevyskočilo. Takže začal povídat hrůzné scénáře o potkání motoru, o protočené vačce atd. Přitom to jen chcíplo jako by na 3 válce, žádná rána nic. Napadne někoho co by s tím bylo?
  4. Na palubce svítila kontrolka ponorky-MIL, už když jsem to kupoval a když mě napíchl na emisích zobrazila se stejná chyba jako u Pawla tzn. P261A - oběh.čerp.chlad.kap. 2 - přerušení. Ještě nikdo jste to nespravolali sami? Jestli to nejsou třeba jen opotřebené ulíky? Nebo něco jiného, nechce se mi hned měnit čerpadlo a nemáte někdo foto kde ho u motoru najdu. Mám škoda octavia 2 rs tdi 125kW, 2008 , cega .
×
×
  • Vytvořit nový...