Přejít na obsah

dvorip

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení dvorip

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak netusim. Uprimne me vyměnili tandem. Cerpadlo, cerpadlo v nadrzi, olej a vsechny filtry a furt to delalo, pak ve skodovce vymenili ty dve relatka a jsem ok. Akorat ze me to po chcipnuti neslo natocit vubec
  2. Tak to si nevzpomenu a papir k tomu az nenajdu. Ale vim ze primo na Vagu ve skodovce to naslo vic chyb nez u toho prvniho mechanika a tim na to prisli. Vim ze jsme se bavili i o 30 relatku,ale nevim jestli menili i to. Kazdopadne za relatka jsem daval kolem 650,- a zbYtek prace celkem 2000,-
  3. Zdravim, měl jsem problém že mi motor najednou samovolně zdechnul a pak jsem ho nenatočil. jeden mechanik to zkloušel metodou výměn a nic nepomohlo, až jsem se pak naštval a při posledním zdechnutí jsem auto odvezl do autoriz. servisu kde mi vyměnili 2 relátka pro řídíc jednotku a od tý doby to je OK.
  4. Naftu jedu bud Verva od benziny, nebo Shell racing. Obcas i nejake to aditivum na vycisteni. Cerpadlo v nadrzi je novy(2dny) a dneska mi to udelalo znova. Zase samo chciplo. Kdyz se menilo cerpadlo, delal se i olej, a vsechny filtry.
  5. Zdar, mam stejny podobny problem. Mam Octavii 2 1.9tdi 77kw pd. Motor mi uz nekolikrat chcipnul. Vzdy kdyz jsem mel zarazeno a seslapnutou spojku. Pak nesel natocit. VAG samozrejme nic neukazuje. Mam novou komplet spojku,tamdemove cerpadlo,cerpadlo v nadrzi a pretesnene vstriky. A furt nic. Kdyz mi to chcipne, tak jedine co mi pomuze to natocit je sprej do sani a 2 az 3 pokusy nastartovat. Kdyz se mi to stalo jednou u obchodu,najednou se objevil typek a uplne suverene mi pomohl to natocit s tim, ze to je vaha vzduchu,bud cela,nebo kontakt. Ale u znamyho v servisu vaha prej OK,jak vizualne,tak podle hodnot na VAG. Z auta je ted kasicka na prachy a uz me to .... nejhorsi je ze manzelka je tehotna a kdyz s autem jede,tak se jen bojim aby se to nestalo nekde ji. Diky za rady. Ps: kdyz motor chcipne,tak vzdycky hned, bez jakehokoliv cukani,proste najednou vypne.
×
×
  • Vytvořit nový...