Přejít na obsah

Nojmik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 492 zobrazení profilu

Oznámení Nojmik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. já jsem zase našel že to je patice Ba15s například: tyto
  2. Ahoj, čím jsi brzdiče barvil a je potřeba je demontovat?
  3. Zdravím, mám problém s tím, že když při připojím telefon přes bluetooth k radiu, tak hovory přijímám, kontakty vidím, vše je super, kromě toho, že když přijde nová SMS, tak jak je telefon bez signálu a přejímá to vše Columbus, tak SMS se ukážou na MAXDOITu, ale když ji chci otevřít nebo přečíst ... zobrazí se že nelze. V telefonu se po po odpojení od auta už SMS nezobrazí, jako kdyby nic nepřišlo. Tím pádem jsem přišel o SMS a nemám tušení že někdo psal, a když vím, že přišla SMS, tak stejnak už se nedozvím co bylo obsahem. Máte někdo podobný problém a je nějaké řešení? Díky
  4. Mám obdobný problém, vše funguje, jen ty zásuvky v autě, kufr funguje, ale pro zadní sedačky a u řadící páky bohužel
  5. Nojmik

    Origo díly

    Doporučuji: https://www.skoda-dily.cz/online-obchod.html
  6. Taky bych uvítal doporučení seriozního servisu v Praze. Díky
  7. Jaké brzdy byste doporučili na 3.6 fsi (přední)? Já našel tyto (co si o tom myslíte? )
  8. v TP jsou zapsány šířky 7,5 a 7. Jsem si vědom, že bych nesplňoval podmínky provozu, ale pokud to riziko chci podstoupit, je moje otázka: Mohu tyto kola dát na auto bez úpravy automobilu (podložky, delší šrouby)?
  9. Ahoj, je možné na superba bezproblémů(bez úpravy) dát kola 18´´šířka 8 ET 45 ? (na to pneu 225/40)?
  10. Nojmik

    DSG a plachtění

    Samej vtipálek tady koukám njn první zkušenost s automatem, tak se raději ptám "profesionálů"
  11. Zdravím, Moc se mi libí kola: zde (jsou to 18'' a chtěl bych na to pneu 225/40 R18) ale mají šířku 8 a ne 7,5 nebo 7 co jsem našel na jiných fórech, takže se ptám, jelikož podle konfigurátoru jsou jako povolené, ale podle TP jsi nejsem úplně jist tam jsem našel jenom 7,5 a 7 (jednalo se o naftovou verzi 125 kw). Takže moc děkuju za radu
  12. Nojmik

    DSG a plachtění

    Zdravím, nechci zakládat nové téma a nic podobného jsem nenašel, takže moje otázka zní....Je možné, během jízdy na DSG z D přeřadit na S? nebo se kvůli tomu musí zastavit? Z D na sekvenci vím, že není problém, ale na S? Musí se stisknout pojistka na páce a pak přeřadit na S? Je to možné?
  13. auto ještě nemám a bohužel se nemohu osobně přesvědčit...... takže proto takové debilní dotazy, prostě zjistuju než si auto pořídím.
×
×
  • Vytvořit nový...