Přejít na obsah

idoun

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení idoun

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám ty pružiny EIBACH-sníženo o 30 mm na Octě 1,9 TDI 83 KW a tlumiče jsem nechal původní. Jezdím s nima rok a spokojenost.
  2. idoun

    žárovky

    Zdravím všechny,tak pročítám toto téma a dovolím se taky na něco zeptat,mám octu 01 s xenony, a taky se mi stále více zdá,že to prd svítí,jsou tam Osram Xenarc D2S 35W 1kus cca 1500kč a tak přemýšlím jestli má cenu koupit nové,protože nevím jak dlouho tam jsou.Nebo koupit nějaké jiné? Poraďte mi,abych zase nevyhodil prachy do luftu,nebo mám podniknout něco jiného.Dík a ať vám to všem jezdí (a hlavně svítí!!!!!).
  3. idoun

    Výfukový systém

    To sice stojí,ale mám docela obavy dát tam třeba Laityng za 5000 kč ,protože tam je napsaný,že pasuje na všechny Octávky od 1,6 benzínu po 1,9 TDI a to mi přijde podezřelé.Třeba nemám pravdu,ale nemůžu nic jiného najít.
  4. idoun

    Výfukový systém

    Zdravím všechny, tak čtu toto téma a marně čekám,že někdo poradí s výběrem výfuku a nic. Když už člověk sežene finance a chce něco udělat,tak nastane problém.Mám octu 1,9 TDI čipovanou u Sportmotoru na 103 KW a teď tam chci nějaký výfuk,ale ne nějaký universal.Zatím jsem sehnal u Sportmotoru přímo na moji octu za 13000 kč Sebring,ale nějak to s nima vázne a tak sháním jinde.Je někdo schopen a ochoten mi poradit? Díky za každou informaci. Idoun.
×
×
  • Vytvořit nový...