Přejít na obsah

Hann101

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hann101

  1. Hann101

    Sleva

    Ja uvidim, asi taky pujdu na ICO, jen resim jestli koupim nebo operativni leasing. Jak dlouho bude trvat, nez Ti ho vyrobi? Jinak jsem na Kodiaq dostal na prvni poptani slevy 3, 6, 6.8 a 8 % (a to jako FO), bez toho aniz bych musel nejak negociovat. Vsechno Praha.
  2. Hann101

    Sleva

    Dostal jsem i 8 %, ale nakonec asi "priplatim" a pujdu do Tiguana...
  3. Hann101

    Sleva

    Nechal jsem si udelat par nabidek, slevy zacaly na 3 %, nejvic jsem dostal 6,8 %. Jeste nemam objednano, chci to zkusit dat na 7,5 % - 8 %, tak uvidime:)
  4. Hann101

    Dodací lhůta

    Jsou restrikce na ventilovana sedadla a na elektricky nastavitelna sedadla s pameti, jeden prodejce mi rekl, ze tim padem auto bude az v pristim roce, pokud to budu chtit, ale nakonec asi budu kupovat jinde, kde mi zase prodejce slibil, ze udela vse pro to, aby to auto do konce roku bylo, tak jsem na to zvedav.
  5. Hann101

    2.0 TSI 132kW

    To vypada super, diky moc!
  6. Hann101

    Dodací lhůta

    Dnes jsem mluvil s prodejcem a potvrdil mi vyse uvedene lhuty. Ja budu objednavat asi az 4.3., takze si s manzelkou na Vanoce jenom navzajem predame klicky:) Taky zminoval, ze uz se jim pomalu tenci kvoty. No bude to jeste zajimave.
  7. Hann101

    2.0 TSI 132kW

    Taky budu kupovat tento motor, diesel se mi s mym najezdem pri dnesnich cenach PHM nevyplati, na couracky pro manzelku na nakupy taky staci:) S tou spotrebou to snad nebude tak spatne:)
  8. Cetl jste nekdo ted aktualni Autotip? Tam zase psali, ze od 22. KT bude i L&K (strana 21 u OIII FL). Nevypada to spatne. Jen si rikam, zda pro cloveka co si chce stejne koupit Style ma smysl nejak cekat na L&K...
  9. Hann101

    Škoda Kodiaq

    @Lukason Parada, moc diky! Uz jsem se bal, ze ten vyber bude tak hrozne limitovanej. Jen mi tam chybi Sirius v provedeni antracit:(
  10. Souhlasim, ze to vypada lehce asymetricky s temi ovladacimi tlacitky jen na jedne strane, kdyz si clovek prepina mezi Style a Ambition. Uvidime jak to bude pusobit v realu (FL OIII mozna bude na autosalonech driv nez Kodiaq?). Jinym resenim by bylo, kdyby ten displej zabiral celou plochu toho prostoru a tlacitka by byla jenom softwarova (pak by to bylo symetricke), ale to uz se asi bavime o jinem levelu. Takhle to ma napr. nova Panamera, ale to uz jsme nekde jinde no:)
  11. Ted by me jen zajimalo, jestli berou tech 9,2" jako uhlopricku displeje jako takoveho, nebo vcetne tech ovladacich tlacitek:)
  12. Diky moc Kamca1, nevsiml jsem si, ze to je uz videt ve vizualizeru:) Jindrous: Je to videt ve vizualizeru na strankach SA, po prepnuti na interier, viz zde.
  13. Kdyz porovnam ceniky OIII, tak ta cena je vyssi o 10K (vybava Style). Nevim jak to funguje u prodejcu, kdy uz maji moznost videt a objednavat dopredu novy modelovy rok 2018 (vcetne novych prvku vybavy).
  14. No uvidime jak to bude vypadat v Kodiaqu. Velikosti se to uz blizi iPadu, takze za me plus:) Navic by to mel byt novejsi hardware, nez stavajici. I kdyz to je stejne relativni, v dnesni dobe vsechno hned zastara, i kdyz tohle by mohlo nejakou dobu vydrzet, jen skoda ze tam nebude (asi?) hapticka odezva. Jsem spise zvedav jak bude hrat Canton, dle testu by auto melo byt lepe odhlucneno, tj. snad i v prostoru od dveri (i kdyz vim, ze to nebude jako premiovky typu BMW, MB nebo Audi), tak snad by to melo hrat jakz takz...
  15. Presne tak, bude od 22. KT, objednavat ale pujde drive. Bavil jsem se o tom s prodejcem a potvrdil mi to. Jen mi moc nejde do hlavy, proc ho tam nedaji rovnou, kdyz bude u FL Octavie. Jedine vysvetleni me napada, ze koncern nechce, aby to Skoda mela drive nez FL Golfu?
×
×
  • Vytvořit nový...