Přejít na obsah

SharkRP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení SharkRP

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Fábia Combi 1,4 16v r.v 2005 Takže se mi stalo stejné výše popsané :-( Po nastartování a ujetí cca 10m se rozsvítili hned tři kontrolky 2x oranžová ASR a ABS a červený vykřičník v závorkách (brzda), přičemž se ozvalo 3x pípnutí. Restart nepomohl a auto jede bez problému či nějakých abnormalit. Brzdová kapaliny je na maximu. Jediná věc je, že mi ruční brzda nezabírá jak by měla, tak si říkám, zda nemůže být sjeté obložení, nebo něco u zadních brzd, ale zase přeci s ruční brzdou nemá nic společné ABS - jen má dedukce. Takže v pondělí jedu na diagnostiku a uvidíme zda budeme chytřejší :-( Vyřešeno: Závada na řídící jednotce brzdového okruhu. Nutná její oprava. Cena 1 600kč a vše je už skoro měsíc v pořádku bez problémů. :-)
  2. Já si objednal tohle: https://www.aliexpress.com/item/NY318-4-sensors-Car-styling-wireless-parking-sensors-Solar-charging-LCD-display-car-detector-parking-assistance/32627532896.html?spm=2114.13010608.0.0.dEJ19o A sám si jej bez zkušeností nainstaloval. Výhodou je, že není nutné tahat kabely až dopředu auta, protože vše funguje pomicí Wifi přenosu a dosah je až 60m od řídící jednotky. Display je nabíjen pomocí integrovaného solárního panelu nebo omocí dodávaného kabelu do USB.
  3. Mám na Fábii combi střešní box i příčníky na hagusech a spokojenost. Otvírání kufru také neni nijak omezeno. (Příčníky Thule 757+960, střešní box Thule Motion 600)
  4. A jak uvolnit ty západky? ve kterých místech jsou? Ono je to všude krásně lícující a nerad bych poničil nteriér nebo nějakou zlomil. Děkuji za radu.
  5. SharkRP

    Kam dat GPS

    Jak se dá tenhle díl nejlépe vyjmout? Potřebuji se dostat přes díru vzniklou po tomto díle, zespodu pod palubovku. Je nutné nejdříve vymontovat rádio nebo ne? Poradíte prosím někdo? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...